Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Moi Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 Helsingin Diakoniaopistosta lähihoitajaksi ja hankkinut vanhustyön lisäksi kokemusta myös perhepäivähoitajana. Jalkojen hoidon osaamisalan olen suorittanut vuonna 2015. Teen jalkahoitojen lisäksi intialaista päähierontaa, vyökyketerapeuttista jalkahierontaa, hemmottelevia käsihoitoja, kotikäyntejä, hemmotteluiltoja ja tuote-esittelyjä. Terveyden edistäminen kokonaisvaltaisesti ja jalkaterveyden tukeminen ja helpottaminen on lähellä sydäntä.

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #vyöhyketerapia #käsihoito #hemmottelu #hyvinvointiilta #tuote-esittely

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja

Moi Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018. Teen Jennilässä jalkahoitoja, intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoja, sekä vyöhyketerapeuttista jalkahoitoja. Minut voit tilata kotiin tai työpaikalle eteeristen öljyjen Young Living- esittelyn. Opiskelen vyöhyketerapiaa ja klassista hierontaa ja teen hoitoja pienimuotoisesti Jennilässä. Pisara taikaa on minun mottoni hoidoissa, joihin yhdistyvät eteeristen öljyjen maailma.

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving

Mirka Pirttimäki

Mirka Pirttimäki

Nimeni on Mirka Pirttimäki ja olen ammatiltani sairaanhoitaja, Vodder-lymfaterapeutti, jalkojenhoitaja sekä koko kehon vyöhyketerapeutti. Teen tyotäni rakkaudella ja kohtaan asiakkaani aina kokonaisvaltaisesti. Vahvuutenani on hyvät sosiaaliset taidot sekä hyvät kädentaidot. Ja todella lämpöiset ja voimalliset kädet ♡

Vodder-lymfaterapeutiksi olen valmistunut kesäkuussa 2017. Sairaanhoitajaksi valmistuin Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2006 sekä refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi valmistuin Savonlinnasta vuonna 2015. Jalkojenhoidon ammattitutkinto uusimapana vuonna 2018 (Gradia Jyväskylä).

Teen Jennilässä muutamana päivänä kuukaudessa koko kehon vyöhyketerapiaa, lymfaterapiaa, energiahoitoja sekä jalkahoitoja.

#jalkahoito #vyöhyketerapia #lymfaterapia #energiahoito

Janina Rintala

Janina Rintala

Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito sekä jalkojenhoidon osaamisala

Heissan!

Olen Janina Rintala ja ammatiltani lähihoitaja, suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon (v.2008) sekä jalkojenhoidon osaamisala (v.2017)

Äidinkieleni on suomalainen viittomakieli kuurouteni takia, näin ollen tarjoan Jennilässä jalkojenhoidon perushoidosta kynsioikaisuhoitoon viittomakielellä muutamia päiviä kuukaudessa. ajan voit varata nettiajanvarauksesta ”viittomakielinen jalkahoito” nimellä. Minut voi tilata myös pitämään jalkaterveysluentoa omalla äidinkielelläni tai tulkin avustuksella.

 

#jalkahoito #viittomakielinenjalkahoitaja #viittomakielinen #jalkahoitajajanina

Pin It on Pinterest