Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Moi Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 Helsingin Diakoniaopistosta lähihoitajaksi ja hankkinut vanhustyön lisäksi kokemusta myös perhepäivähoitajana. Jalkojen hoidon osaamisalan olen suorittanut vuonna 2015. Teen jalkahoitojen lisäksi intialaista päähierontaa, vyökyketerapeuttista jalkahierontaa, hemmottelevia käsihoitoja, kotikäyntejä, hemmotteluiltoja ja tuote-esittelyjä. Terveyden edistäminen kokonaisvaltaisesti ja jalkaterveyden tukeminen ja helpottaminen on lähellä sydäntä. Minulta onnistuvat myös kotisiivoukset; kuten ikkunanpesut kausiluontoisesti.

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #vyöhyketerapia #käsihoito #hemmottelu #hyvinvointiilta #tuote-esittely

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja

Moi Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018. Teen Jennilässä jalkahoitoja, intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoja, sekä vyöhyketerapeuttista jalkahoitoja. Minut voit tilata kotiin tai työpaikalle eteeristen öljyjen Young Living- esittelyn. Opiskelen vyöhyketerapiaa ja klassista hierontaa ja teen hoitoja pienimuotoisesti Jennilässä. Pisara taikaa on minun mottoni hoidoissa, joihin yhdistyvät eteeristen öljyjen maailma.

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving

Pauliina Lyytikkä

Pauliina Lyytikkä

Luontaishoitoja / vyöhyketerapeutti

Moi Olen keväällä 2017 valmistunut luontaishoitaja/vyöhyketerapeutti. Teen myös intialaista päähierontaa hyvinvoinnin tueksi. Minulle tärkeitä asioita ovat luonnonmukaisuus ja kokonaisvaltaisuus ihmisiä hoidettaessa.

#vyöhyketerapia #intialainenpäähieronta 

Pihla Vilen

Pihla Vilen

Kuntoutuksen ohjaaja / Lähihoitaja

Valmistuin kuntoutuksen ohjaajaksi kesäkuussa 2018.

Osaamisalueenani on mielenterveyskuntoutujien elämänhallinnan tukeminen. Olen tehnyt Jennilässä lapsiperheiden kotipalvelua ja kotihoidon tukipalveluja vuodesta 2017. Tällä hetkellä tavoitteenani on tuottaa Jennilässä laadukasta palveluohjausta sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaille. Palveluohjaus Jennilässä on asiakaslähtöistä, jossa vahvistetaan asiakkaan itsenäistä elämänhallintaa ja sosiaalista verkostoa hyödyntämällä asiakkaan omia voimavaroja. Keskitytään asiakkaan arkeen ja elämänhallintaan, jotta arki olisi mielekästä ja turvallista. Työmuotoja ovat myös virike, ulkoilu ja saattajapalvelut. Nämä kaikki palvelut ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia.

#kuntoutus #kuntoutuksenohjaaja #kotipalvelu #kotitalousvähennys #palveluohjaus

Pin It on Pinterest