Jennilän hoiva ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän jalkojenhoito ja hieronta

Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli jaloissa on paljon hoidettavaa, hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi voidaan varata useampi aika. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat siihen erinomaisia neuvoja. Tervetuloa jalkahoitoon.

Kotipalvelu

Jennilän kotipalvelut

Jennilän hoiva ja hyvinvointipalvelusta saat apua lastenhoitoon, kotihoitoon, siivoukseen ja ruuanlaittoon.

Kotihoito

Kotihoito on ammattitaitoista, luottamuksellista, yksilöllistä hoitoa ja palvelusuunnitelman mukaan suunniteltua arjen apua. Kotihoito tukee asiakkaan kotona selviytymistä ja turvaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Jennilän toiminta on aina laadukasta, yksilöllistä ja kiireetöntä. Kotihoito sopii kaikille ihmisille elämäntilanteesta riippumatta. Palvelut ja niiden sisältö tehdään hoito- ja palvelusuunnitelman avulla yksilöllisesti. Jennilästä saat iloista ja hyväntuulista apua arjen askareisiin ja voit olla varma, että paikalle saapuu aina sama hoitaja.

Jennilä on

  • aluehallintoviraston hyväksymä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja.
  • hyväksytty Jyväskylän kaupungille palvelusetelin tuottajaksi;
    • lapsiperheiden kotipalvelun palveluseteli
    • omaishoitajien sijaispalveluiden palveluseteli
    • tilapäisen kotihoidon palveluseteli
  • hyväksytty Jyväskylän kaupungin tukipalveluiden piiriin., jolloin esimerkiksi siivouspalvelut saa ilman arvonlisäveroa iän tai sairauden perusteella 30e/ h.

Kotipalvelusta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys -50%, omavastuu 100e vuonna 2017

Siivous

Jennilän hoitaessa kotinne siivoustyöt, teille jää aikaa asioille joita oikeasti arvostatte. Siivouspalveluihin kuuluvat kotien perus- ja ylläpitosiivoukset sekä suur- ja muuttosiivoukset. Teen siivousta teidän omilla välineillä allergiaoireiden välttämiseksi. Tilaa minut maksuttomalle arviokäynnille, voidaan sopia tarkemmin yksityiskohdista ja teidän tarpeista. Siivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. (linkki http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys)

Intialainen päähieronta

Jennilän intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronta vähentää stressiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, parantaa unen laatua, vähentää jännityksiä niskan ja pään alueella ja näin ollen myös vaikuttaa myös kokonaisvaltaisesti kehoomme; kun painotaakka hartioilla kevenee, kevenee myös askel. Monien vaivojen helpottuminen tulee tarpeeseen ja sopii tottakai myös hemmotteluun.

Jennilän intialainen päähieronta ei ole mitään hipsutteluhoitoa, eikä se myöskään satu. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa hoitotuolilla tai kotikäynnillä etsitään sopiva tuoli, missä on hyvä istua. Hoito tehdään vaatteet päällä, joten riisuutua ei tarvitse. Tullessa hoitoon saat vastata pieneen kyselyyn terveydentilasta, jolla katsotaan että hoidolle ei ole esteitä. Ne voit myös tarkistaa täältä (tulossa pian). Hoito sopii jokaiselle lapsesta vanhuksiin ja suosittelen sarjahoitoja mikäli vaivanasi on esim. toistuvat päänsäryt tai niskahartia jäykkyys. Hoidon aikana voi kertoa omista tuntemuksistaan, mutta useimmiten tämä on hoito jossa nautitaan, rentoudutaan ja ollaan aivan hiljaa. Hoito tehdään rakkaudella ja asiakkaan ehdoilla. Tuntemukset voivat olla voimakkaita ja usein saattaa päähieronnan aikana myös nukahtaa. Tunnin hoito pitää sisällään myös niskan, hartioiden ja käsivarsien hieromisen. Lyhyempi puolen tunnin hoito keskittyy niskan ja pään alueelle ja sopii yhdisteltäväksi esimerkiksi jalkahoidon yhteyteen. En suosittele liikuntaa hieronnan jälkeen.

Paitsi, että teen intialaista päähierontaa hoitolassa ja kotikäynneillä, minut voi tilata pitämään kursseja ja opastusta päähieronnan saloihin. Teen mielelläni yhteistyötä myös muiden yritysten kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä jos esimerkiksi haluat järjestää kivan ja rentouttavan tapahtuman. Tulossa myös kurssit jotka järjestetään Jennilässä Polttolinja 1. Intialaisen päähieronnan voi oppia kuka vaan ja mikään ei ole niin ihanaa kuin kiireettä ja rakkaudella annettu hoito. Tämän voi hyvin yhdistää muihin hoitoihin. Laita viestiä, jos olet kiinnostunut kursseista Jyväskylässä.

Hyvinvointihetki

Hyvinvointihetki

Haluatko järjestää ystävillesi ja läheisillesi mukavan hetken hemmotteluillan tai hyvinvoinnin parissa? Baby showerit, polttarit, työporukan tykyilta tai ystävien tapaaminen? Yhdessä voimme suunnitella illan, jossa päästää yhdessä tekemään kasvo, käsi tai jalkahoitoja tai erityinen ystävä saa hemmottelua osakseen. Tulen mielelläni kertomaan jalkojen hyvinvoinnista tai voin opettaa intialaista päähierontaa tai jalkahierontaa ryhmille. Yhdessä muiden kontaktieni kanssa, onnistuu myös liikunnalliset, rentoutumishetket isommillekin porukoille. Ota rohkeasti yhteyttä.

Share This