Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat siihen erinomaisia neuvoja mitä voi kotona toteuttaa.  Terveydenhuollon tausta mahdollistaa sen, että ymmärrämme eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Otamme ne huomioon hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Iho ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja haluamme tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apua vaivoihin.

Hieronnat

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennaltaehkäisee monia vaivoja. Meiltä saa ihania hemmottelevia hierontoja hyvinvoinnin tueksi, kuten kuumakivihierontaa, Intialaista päähierontaa, raindrophoitoa. Klassinen hieronta tulossa keväällä 2019.

Vyöhyketerapia

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Vyöhyketerapiassa käydään läpi koko keho, siten miten se kullekkin asiakkaalle on parhaaksi. Siinä käytetään erilaisia hierontatekniikoita ja painalluksia, kun kehon eri osat heijastuu heijastekenttinä pitkin  kehoa. Niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti eri vaivoihin tai vain vahvistamaan omaa elinvoimaamme ja immuniteettiä. Hoito sopii kaikenikäisille ja siitä on ollut apua mm. kiputiloihin, stressiin, unettomuuteen, migreeniin, vaihdevuosivaivoihin.

Hyvinvointihetki

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Haluatko järjestää ystävillesi ja läheisillesi mukavan hetken hemmotteluillan tai hyvinvoinnin parissa? Baby showerit, polttarit, työporukan tykyilta tai ystävien tapaaminen? Yhdessä voimme suunnitella illan, jossa päästää yhdessä tekemään kasvo, käsi tai jalkahoitoja tai erityinen ystävä saa hemmottelua osakseen. Myös minihoidot isommallekin porukalle järjestyvät omissa  tiloissanne. Tulemme mielellään kertomaan palveluista, hyvinvoinnin edistämisestä tai jalkaterveyden tukemisesta. Meiltä myös tuote-esittelyt yksilöllisesti ja ryhmille ja tapahtumiin Young living, Forever living ja Zinzino tuoteperheisiin.  Ota rohkeasti yhteyttä.

Hoidot Jennilässä tai asiakkaan kotona. Tuomme hoitolan mukana kotiin ja työpaikoille. KYSY LISÄÄ! Seuraa myös ajankohtaisia tarjouksia Jennilän Facebook-sivulta.

Varaa aika hoitoon

Ethän pahastu, jos en vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluan keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaan mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest