Jennilän hoiva ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän jalkojenhoito ja hieronta

Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Mikäli jaloissa on paljon hoidettavaa, hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi voidaan varata useampi aika. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat siihen erinomaisia neuvoja. Tervetuloa jalkahoitoon.

Kotipalvelu

Jennilän kotipalvelut

 

Kotipalvelu

Kotipalvelu on ammattitaitoista, luottamuksellista, yksilöllistä hoitoa ja palvelusuunnitelman mukaan suunniteltua arjen apua. Kotihoito tukee asiakkaan kotona selviytymistä ja turvaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Jennilän toiminta on aina laadukasta, yksilöllistä ja kiireetöntä. Kotihoito sopii kaikille ihmisille elämäntilanteesta riippumatta. Palvelut ja niiden sisältö tehdään hoito- ja palvelusuunnitelman avulla yksilöllisesti. Jennilästä saat iloista ja hyväntuulista apua arjen askareisiin ja voit olla varma, että paikalle saapuu aina sama hoitaja.

Jennilä on

  • aluehallintoviraston hyväksymä sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja
  • hyväksytty Jyväskylän kaupungin tukipalveluiden piiriin., jolloin esimerkiksi siivouspalvelut saa ilman arvonlisäveroa iän tai sairauden perusteella 32e/ h.

Kotipalvelusta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys -50%, omavastuu 100e vuonna 2018

Siivous

Jennilän hoitaessa kotinne siivoustyöt, teille jää aikaa asioille joita oikeasti arvostatte. Siivouspalveluihin kuuluvat kotien perus- ja ylläpitosiivoukset sekä suur- ja muuttosiivoukset sekä ikkunanpesut. Teemme siivousta teidän omilla välineillä allergiaoireiden välttämiseksi. Siivous kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. (linkki http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys)

Tällä hetkellä ei mahdollisuutta ottaa säännöllisiä kotipalveluasiakkaita lisää, mutta yksittäisiin siivouksiin ja avuntarpeisiin kysy apua.

Intialainen päähieronta

Jennilän intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vanha intialainen hoitomuoto joka vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronta vähentää stressiä, helpottaa päänsärkyä ja migreeniä, parantaa unen laatua, vähentää jännityksiä niskan ja pään alueella ja näin ollen myös vaikuttaa myös kokonaisvaltaisesti kehoomme; kun painotaakka hartioilla kevenee, kevenee myös askel. Monien vaivojen helpottuminen tulee tarpeeseen ja sopii tottakai myös hemmotteluun.

Jennilän intialainen päähieronta ei ole mitään hipsutteluhoitoa, eikä se myöskään satu. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa hoitotuolilla tai kotikäynnillä etsitään sopiva tuoli, missä on hyvä istua. Hoito tehdään vaatteet päällä, joten riisuutua ei tarvitse. Tullessa hoitoon saat vastata pieneen kyselyyn terveydentilasta, jolla katsotaan että hoidolle ei ole esteitä. Ne voit myös tarkistaa täältä (tulossa pian). Hoito sopii jokaiselle lapsesta vanhuksiin ja suosittelen sarjahoitoja mikäli vaivanasi on esim. toistuvat päänsäryt tai niskahartia jäykkyys. Hoidon aikana voi kertoa omista tuntemuksistaan, mutta useimmiten tämä on hoito jossa nautitaan, rentoudutaan ja ollaan aivan hiljaa. Hoito tehdään rakkaudella ja asiakkaan ehdoilla. Tuntemukset voivat olla voimakkaita ja usein saattaa päähieronnan aikana myös nukahtaa. Tunnin hoito pitää sisällään myös niskan, hartioiden ja käsivarsien hieromisen. Lyhyempi puolen tunnin hoito keskittyy niskan ja pään alueelle ja sopii yhdisteltäväksi esimerkiksi jalkahoidon yhteyteen. Emme suosittele liikuntaa hieronnan jälkeen.

 

Hyvinvointihetki

Hyvinvointihetki

Haluatko järjestää ystävillesi ja läheisillesi mukavan hetken hemmotteluillan tai hyvinvoinnin parissa? Baby showerit, polttarit, työporukan tykyilta tai ystävien tapaaminen? Yhdessä voimme suunnitella illan, jossa päästää yhdessä tekemään kasvo, käsi tai jalkahoitoja tai erityinen ystävä saa hemmottelua osakseen. Tulen mielelläni kertomaan jalkojen hyvinvoinnista tai voin opettaa intialaista päähierontaa tai jalkahierontaa ryhmille. Yhdessä muiden kontaktieni kanssa, onnistuu myös liikunnalliset, rentoutumishetket isommillekin porukoille. Ota rohkeasti yhteyttä.

Share This