Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin puhelimitse tai lomakkeella. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

 

Hoidot Jennilässä tai asiakkaan kotona. Tuomme hoitolan mukana kotiin ja työpaikoille. KYSY LISÄÄ! Seuraa myös ajankohtaisia tarjouksia Jennilän Facebook-sivulta!

Jalkahoidot

Täydellinen terveyttä edistävä hoito päästä varpaisiin 150e

Mikä olisikaan parempaa kuin miniloma arjesta sisältäen terveyttä edistävän jalkahoidon, stressiä lievittävän päähieronnan ja rentouttavan vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan lämpöisillä intialaisilla jokikivillä? Jalkahoidossa keskitytään yksilöllisiin tarpeisiin, siistitään kynnet ja hoidetaan iho ja annetaan vinkit jalkojen omahoitoon kotona. Päähieronnasta on apua mm. niska-hartiajännityksiin ja päänsärkyyn. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta rentouttaa, pistää aineenvaihduntaa liikkeelle ja lämpimät kivet kruunaavat tämän miniloman lämmittämällä viluisemmatkin varpaat. Hoidon jälkeen tarjoillaan vielä kuppi terveyttä edistävää teetä tai kahvia, pieni sokeriton herkku ja kýnnet lakataan ekologisella kynsilakalla, jonka saa mukaan kotiin. Hoito on miellyttävä ja sopii hyvin kaikenikäisille. Hoito kestää 2h. Tämä on täydellinen lahja rakkaallesi tai itselle.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin 80 €

Ihana 90 min. hoito sisältää terveyttä edistävän jalkahoidon, kuorinnan ja naamion jaloille. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon. Lopuksi jaloille kosteuttava hierontarasvaus. Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

Pitkä jalkahoito - 75 €

90 min. jalkahoito sopii sinulle, joka haluat sekä terveyttä edistävän jalkahoidon ja pitkän jalkahieronnan rentoutuen arjen keskellä. Sopii hyvin väsyneille jaloille. Pitkä jalkojenhoito sopii myös sinulle, jolla on monia vaivoja jaloissa, känsiä, kovettumia, paksuuntunut tai sisäänkasvanut kynsi ja tarvitset kenties apua useampaan vaivaan.

Terveyden hoidollinen jalkahoito – 50 €
 • jalkojen tutkimisen, diabeetikoilla tuntopuutokset ja pulssien tutkiminen
 • kylvetyksen.

Yksilöllinen hoito voi pitää sisällään

 • kovettumien poiston,
 • syylän hoidon,
 • känsän poiston ja kevennys,
 • kynsien leikkaus,
 • ohennus ja siistiminen.

Lopuksi rasvaushieronta ja kotihoito-ohjeet halutessaan myös kirjallisena.

Pikajalkahoito – 35 €

30 min. jalkahoito sopii säännöllisesti jalkahoidossa käyvälle (noin 2kk välein). Puolen tunnin jalkahoidossa voi täsmähoitaa joko kynnet, känsät tai kovettumat. Sopii myös syylänhoidon jatkokäyntiin.

Kotikäyntilisä 15e

Jos et pääse hoitolaan, tuon hoitolan mukanani luoksesi. Kotona tarvitset jalkahoitoon itsellesi mukavan tuolin. Halutessasi voit etsiä jalkahoitoa varten jalkakylpyvadin (ei välttämätön) sekä pyyhkeen. Kaiken muun tuon mukani ja saat nauttia hoidosta tutussa ympäristössä. Varaathan kotikäynnin soittamalla tai laittamalla viestiä, niin osaan varata tarpeeksi aikaa käynnille.

Kynnenoikaisu podofix jousella - 70 €
Jalkahieronta - 35 €
Yksilölliset orteesit 5-20e

Muut hoidot

Intialainen päähieronta – 50 €

60 minuutin hierontaan sisältyy

 • yläselän,
 • hartioiden,
 • käsivarsien,
 • niskan,
 • pään ja korvien
hieronta. Hoidon jälkeen miellyttävä ja rentouttava heat -voide hartioille rentouttamaan lihaksia.
Intialainen päähieronta – 35 €

30 minuutin hierontaan sisältyy

 • niskan,
 • kallonpohjan,
 • pään, korvien ja ohimon
hieronta. Hoidon jälkeen miellyttävä ja rentouttava heat -voide hartioille rentouttamaan lihaksia.
Hieronta 45-60e

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennaltaehkäisee monia vaivoja.

90min 60e

60min 45e

Tervetuloa rentoutumaan ja voimaan paremmin! T.Kirsti

Kuumakivihieronta 80 €

Kesto 90 min., hinta sisältää 24 % arvonlisäveroa.

Raindrop hoito 85e

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme saa vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä.Raindropissa yhdistyy aromaterapia Young Living -eteeristen öljyjen kautta, muinaisten tiibetiläisten munkkien VitaFlex -tekniikka ja Lakota-intiaanien sively-ja hierontatekniikka. Jokainen kokee Raindropin omalla tavallaan. Mihin kukin kaipaa tukea juuri sillä hetkellä. Raindrop-hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, tai jos selässä tai jaloissa on avohaavoja, sieni-infektio tai tulehdus.Hoitoon ei voi tulla kipeänä. Jos olet ollut onnettomuudessa, lääkitys päällä, sairauksia, kysy voiko sinut raindropata.

Hoito kestää alkuhaastatteluineen ja loppurentoutumisineen noin tunnin.

Kesto 60 min., hinta sisältää 24 % arvonlisäveroa.

Vyöhyketerapia 65e

Vyöhyketerapiassa käydään läpi koko keho, siten miten se kullekkin asiakkaalle on parhaaksi. Siinä käytetään erilaisia hierontatekniikoita ja painalluksia, kun kehon eri osat heijastuu heijastekenttinä pitkin  kehoa. Niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti eri vaivoihin tai vain vahvistamaan omaa elinvoimaamme ja immuniteettiä.
Hoito sopii kaikenikäisille ja siitä on ollut apua mm. kiputilohin, stressiin, unettomuuteen, migreeniin, vaihdevuosivaivoihin vain muutaman mainitakseni. Teen hoidon alussa pienen haastattelun terveydentilasta. Keskustele ensin kanssani, jos sinulla on tai on ollut syöpä, diabetes, sydämen tahdistin tai ollut psykoosi. t.Pauliina 040 7289128

65e

Kesto 90 min., hinta sisältää 24 % arvonlisäveroa.

Lasten vyöhyketerapia 30-50e

Vyöhyketerapiassa käydään läpi koko keho, siten miten se kullekkin asiakkaalle on parhaaksi. Siinä käytetään erilaisia hierontatekniikoita ja painalluksia, kun kehon eri osat heijastuu heijastekenttinä pitkin  kehoa. Niitä hoitamalla pystytään vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti eri vaivoihin tai vain vahvistamaan omaa elinvoimaamme ja immuniteettiä.

Vauvat 30min 30e

1-12vuotiaat 60min 50e

Kotipalvelu

Hoiva ja hyvinvointi Jennilä on rekisteröitynyt kotipalvelun tukipalveluiden tuottajaksi Jyväskylän kaupungille. Tukipalvelut voivat olla esimerkiksi ateria-, vaatehuolto-, siivous-, kylvetys-, ja saattajapalveluja sekä sosiaalista kanssakäymistä edistäviä palveluita. Tukipalvelut ovat arvonlisäverotonta palvelua ja se on tarkoitettu henkilölle, jonka toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi esimerkiksi sairauden tai iän takia. Tukipalvelut on sosiaaliviranomaisten valvomaa toimintaa ja edellyttää hoivasopimuksen kirjoittamisen.

Kotihoidon tukipalvelu

Kotihoiva 32 €/h (0%alv)

 

Siivousapu 37 €/h (sis. alv 24 %).

Huom! Molemmat ovat kotitalousvähennyskelpoisia verotuksessa.

Share This