Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin puhelimitse tai lomakkeella. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella kautta tai puhelimitse. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan, kun maksu on suoritettu.

Jalkahoidot

Täydellinen terveyttä edistävä hoito päästä varpaisiin

Mikä olisikaan parempaa kuin miniloma arjesta sisältäen terveyttä edistävän jalkahoidon, stressiä lievittävän päähieronnan ja rentouttavan vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan lämpöisillä intialaisilla jokikivillä? Jalkahoidossa keskitytään yksilöllisiin tarpeisiin, siistitään kynnet ja hoidetaan iho ja annetaan vinkit jalkojen omahoitoon kotona. Päähieronnasta on apua mm. niska-hartiajännityksiin ja päänsärkyyn. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta rentouttaa, pistää aineenvaihduntaa liikkeelle ja lämpimät kivet kruunaavat tämän miniloman lämmittämällä viluisemmatkin varpaat. Hoidon jälkeen tarjoillaan vielä kuppi terveyttä edistävää teetä tai kahvia, pieni sokeriton herkku ja kýnnet lakataan ekologisella kynsilakalla, jonka saa mukaan kotiin. Hoito on miellyttävä ja sopii hyvin kaikenikäisille.

150 e (sis alv 24 %). Hoito kestää 2 h. Tämä on täydellinen lahja rakkaallesi tai itselle.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää terveyttä edistävän jalkahoidon, kuorinnan ja naamion jaloille. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon. Lopuksi jaloille rentouttava hierontarasvaus. Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

80 e, (sis alv 24 %), 90 min.

Terveyden hoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

  • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
  • Vakiasiakkaan jalkahoito 45 min. 45 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
  • Perusteellinen jalkahoito 60 min. 50 e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika.
  • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.
Jalkahieronta

35 e (alv 0 %), kesto 45 min.

Kynnenoikaisu podofix jousella
Yksilölliset orteesit

5 – 20 e

Muut hoidot

Intialainen päähieronta
  • 30 minuutin hierontaan sisältyy pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja otsan hieronta. 35 e.
  • 60 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa. Tunnin aikana ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 50 e.
Kuumakivihieronta

60 e  (sis. 24 alv %), kesto 60 min.

Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja.

75 e (sis. alv 24 %), kesto 60 min.

Koko kehon vyöhyketerapia

Vyöhyketerapiassa käydään hieromalla ja painelemalla läpi koko keho, siten miten se kullekkin asiakkaalle on parhaaksi. Hoito sopii kaikenikäisille ja siitä on ollut apua mm. kiputilohin, stressiin, unettomuuteen, migreeniin ja vaihdevuosivaivoihin.

  • 65 e, kesto 90 min.
  • Vauvat 30 e, kesto 30min.
  • 1-12 vuotiaat 50 e, kesto 60 min.

Em. hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa

Kotikäyntilisä 15e

Jos et pääse hoitolaan, tuon hoitolan mukanani luoksesi. Kotona tarvitset jalkahoitoon itsellesi mukavan tuolin. Halutessasi voit etsiä jalkahoitoa varten jalkakylpyvadin (ei välttämätön) sekä pyyhkeen. Kaiken muun tuon mukani ja saat nauttia hoidosta tutussa ympäristössä. Varaathan kotikäynnin soittamalla tai laittamalla viestiä, niin osaan varata tarpeeksi aikaa käynnille.