Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja vuodesta 2016 saakka tehnyt työtä yrittäjänä ja jalkahoitajana Hoiva ja hyvinvointi Jennilässä. Työ jalkojen parissa merkitsee minulle paljon, terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tavoitteeni työssäni. Ekologiset, luonnonmukaiset arvot ohjaavat elämääni kotona ja työssä. Pyrin kulutuksen vähentämiseen ja ensisijaisesti kierrättämään mahdollisimman paljon kaiken kulutustavaran. Hoitolassa tämä näkyy luonnonmukaisina hoitotuotteina ja sisustuksessa, jossa on käytetty paljon vanhaa. Terveet jalat tarvitsevat ammattitaitoista hoitoa, jossa aseptiikasta ei ole tingitty. Myös hyvät kengät ovat erittäin tärkeät jotta jalat voisivat hyvin. Haluan ohjata ja antaa vaihtoehtoja terveyttä tukeviin vaihtoehtoihin. Teen Jennilässä pääsääntöisesti jalkahoitoja, spesiaalina kynnenoikeisut, kynsisieni ja syylänhoidot muiden perushoitojen ohella. Hetken pysähtyminen ja rentoutuminen hoitolassa, kotona tai vaikka luonnon helmassa hoitavissa lämpöisissä käsissä on jotain mitä haluan tarjota myös sinulle näiden terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi. Tule rentoutumaan ihanaan pää tai jalkahierontaan ja saamaan apua jalkavaivoihisi! Lupaan sinulle kevyet terveet askeleet ja hyvän mielen!

Tuote-esittelyt ja jalkahoitoinfot onnistuvat sekä Jennilässä, messuilla, kotona tai työpaikallasi. Pidän erityisesti ”vatibileistä” joissa jokainen pääsee ohjatusti rentoutumaan ja tekemään itselleen luonnonmukaisen jalkahoidon. Myös itse tehtyjen jalkahoitotuotteiden teko ohjatusti onnistuu ryhmille. Ota yhteyttä jos kaipaat kivaa tekemistä!

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #vyöhyketerapia #käsihoito #hemmottelu #hyvinvointiilta #tuote-esittely #kenkäkauppias 

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja, hieroja

Moi Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Teen Jennilässä näiden lisäksi intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoa sekä muita hemmotteluhoitoja. Olen käynyt kursseja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, Gua sha hoitoon, fascia- rauta käsittelyyn. Kaikkia näitä oppeja hyödynnän hoidoissani. Eteerisiin öljyihin rakastuin 2015 ja minut voi tilata luoksesi kertomaan Young Livingin puhtaista tuotteista. Tule piipahtamaan Jennilässä niin kerron lisää ja kokemaan pisara taikaa hoidoissani!

#jalkahoito #hieronta #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving

Janina Rintala

Janina Rintala

Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito sekä jalkojenhoidon osaamisala

Heissan!

Olen Janina Rintala ja ammatiltani lähihoitaja, suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon (v.2008) sekä jalkojenhoidon osaamisala (v.2017)

Äidinkieleni on suomalainen viittomakieli kuurouteni takia, näin ollen tarjoan Jennilässä jalkojenhoidon perushoidosta kynsioikaisuhoitoon viittomakielellä muutamia päiviä kuukaudessa. ajan voit varata nettiajanvarauksesta ”viittomakielinen jalkahoito” nimellä. Minut voi tilata myös pitämään jalkaterveysluentoa omalla äidinkielelläni tai tulkin avustuksella.

 

#jalkahoito #viittomakielinenjalkahoitaja #viittomakielinen #jalkahoitajajanina

Pin It on Pinterest