Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja vuodesta 2016 lähtien tehnyt työtä yrittäjänä ja jalkahoitajana Hoiva ja hyvinvointi Jennilässä. Työ jalkojen parissa merkitsee minulle paljon, terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tavoitteeni työssäni.Teen Jennilässä pääsääntöisesti jalkahoitoja, spesiaalina kynnenoikaisut, kynsisieni ja syylänhoidot muiden perushoitojen ohella. Opiskelen jalkaterapeutiksi työn ohessa. Hetken pysähtyminen ja rentoutuminen hoitolassa, kotona tai vaikka luonnon helmassa, hoitavissa lämpöisissä käsissä myös hemmotteluhoidoista nauttien, on jotain mitä haluan tarjota myös sinulle näiden terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi. Lupaan sinulle kevyet, terveet askeleet ja hyvän mielen!

#jalkahoito #jalkaterveys #hemmottelu #hyvinvointi #tuote-esittely #younliving #kenkäkauppias #jalkaterapeuttiopiskelija

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja, hieroja

Moi. Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Teen Jennilässä näiden lisäksi intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoa sekä muita hemmotteluhoitoja. Olen käynyt kursseja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, Gua sha hoitoon, fascia-rauta käsittelyyn. Kaikkia näitä oppeja hyödynnän hoidoissani. Eteerisiin öljyihin rakastuin 2015 ja minut voi tilata luoksesi kertomaan Young Livingin puhtaista tuotteista. Tule piipahtamaan Jennilässä, niin kerron lisää ja koe pisara taikaa hoidoissani!

#jalkahoito #hieronta #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving #pisarataikaa

Tiina Flyktman

Tiina Flyktman

Lähihoitaja, hieroja

Hei!

Hei, olen Tiina. Olen koulutettu hieroja ja lähihoitaja. Kehon ja mielen yhteys on asia, mikä kiehtoo ja kiinnostaa minua valtavasti, joten hoidoissanikin on valikoimaa napakasta hieronnasta aina rentouttaviin, hemmotteleviin hierontahoitoihin. Kesäkuussa 2020 valmistun myös rentoutus- ja meditaatio-ohjaajaksi, joten uutta mukavaa on luvassa. Teen hoidot aina yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen. Hierontaa koko keholle ja mielelle.

Tiinan nettisivuille pääset tästä www.hierontahyvinvointi.fi

#hieronta #hieroja #koulutettuhieroja #meditaatio #rentoutus

 

 

Pin It on Pinterest