Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja vuodesta 2016 saakka tehnyt työtä yrittäjänä ja jalkahoitajana Hoiva ja hyvinvointi Jennilässä. Työ jalkojen parissa merkitsee minulle paljon, terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tavoitteeni työssäni.  Terveet jalat tarvitsevat ammattitaitoista hoitoa, jossa aseptiikasta ei ole tingitty. Myös hyvät kengät ovat erittäin tärkeät jotta jalat voisivat hyvin. Teen Jennilässä pääsääntöisesti jalkahoitoja, spesiaalina kynnenoikeisut, kynsisieni ja syylänhoidot muiden perushoitojen ohella. Hetken pysähtyminen ja rentoutuminen hoitolassa, kotona tai vaikka luonnon helmassa hoitavissa lämpöisissä käsissä myös hemmotteluhoidoissa on jotain mitä haluan tarjota myös sinulle näiden terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi. Lupaan sinulle kevyet terveet askeleet ja hyvän mielen!

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #vyöhyketerapia #käsihoito #hemmottelu #hyvinvointiilta #tuote-esittely #kenkäkauppias 

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja, hieroja

Moi Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Teen Jennilässä näiden lisäksi intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoa sekä muita hemmotteluhoitoja. Olen käynyt kursseja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, Gua sha hoitoon, fascia- rauta käsittelyyn. Kaikkia näitä oppeja hyödynnän hoidoissani. Eteerisiin öljyihin rakastuin 2015 ja minut voi tilata luoksesi kertomaan Young Livingin puhtaista tuotteista. Tule piipahtamaan Jennilässä niin kerron lisää ja kokemaan pisara taikaa hoidoissani!

#jalkahoito #hieronta #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving

Tiina Flyktman

Tiina Flyktman

Lähihoitaja, hieroja

Hei!

Hei, olen Tiina. Olen koulutettu hieroja ja lähihoitaja. Kehon ja mielen yhteys on asia, mikä kiehtoo ja kiinnostaa minua valtavasti, joten hoidoissanikin on valikoimaa napakasta hieronnasta aina rentouttaviin, hemmotteleviin hierontahoitoihin. Kesäkuussa 2020 valmistun myös rentoutus- ja meditaatio-ohjaajaksi, joten uutta mukavaa on luvassa. Teen hoidot aina yksilöllisesti, asiakasta kuunnellen. Hierontaa keholle ja mielelle.

#hieronta #hieroja #koulutettuhieroja #meditaatio #rentoutus

 

#hieronta #hieroja #hierontahyvinvointi #meditaatio #hierontajyväskylä

Janina Rintala

Janina Rintala

Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito sekä jalkojenhoidon osaamisala

Heissan!

Olen Janina Rintala ja ammatiltani lähihoitaja, suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon (v.2008) sekä jalkojenhoidon osaamisala (v.2017)

Äidinkieleni on suomalainen viittomakieli kuurouteni takia, näin ollen tarjoan Jennilässä jalkojenhoidon perushoidosta kynsioikaisuhoitoon viittomakielellä muutamia päiviä kuukaudessa. ajan voit varata nettiajanvarauksesta ”viittomakielinen jalkahoito” nimellä. Minut voi tilata myös pitämään jalkaterveysluentoa omalla äidinkielelläni tai tulkin avustuksella.

 

#jalkahoito #viittomakielinenjalkahoitaja #viittomakielinen #jalkahoitajajanina

Pin It on Pinterest