Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Yrittäjä

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja hankkinut vanhustyön lisäksi kokemusta myös perhepäivähoitajana. Jalkojenhoidon osaamisalan olen suorittanut vuonna 2015. Teen jalkahoitojen lisäksi intialaista päähierontaa, vyökyketerapeuttista jalkahierontaa, hemmottelevia käsihoitoja, kotikäyntejä, hemmotteluiltoja  sekä opetustyötä jalkojen parissa. Työssäni tärkeintä on asiakaslähtöisyys, omahoidon ohjaaminen ja ekologisuus. Luonnollista elämää ja jalkojenhoitoa tukevat hyvät kengät sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi. Känsän poistoa tärkeämpää on miettiä mistä känsä johtuu ja pyrkiä ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon. Haluan tarjota iloa ja terveyttä päästä varpaisiin.

#jalkahoito #intialainenpäähieronta #vyöhyketerapia #käsihoito #hemmottelu #hyvinvointiilta #tuote-esittely #kenkäkauppias 

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja, hieroja

Moi Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Teen Jennilässä näiden lisäksi intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoa sekä muita hemmotteluhoitoja. Olen käynyt kursseja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, Gua sha hoitoon, fascia- rauta käsittelyyn. Kaikkia näitä oppeja hyödynnän hoidoissani. Eteerisiin öljyihin rakastuin 2015 ja minut voi tilata luoksesi kertomaan Young Livingin puhtaista tuotteista. Tule piipahtamaan Jennilässä niin kerron lisää ja kokemaan pisara taikaa hoidoissani!

#jalkahoito #hieronta #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving

Janina Rintala

Janina Rintala

Lähihoitaja, sairaanhoito ja huolenpito sekä jalkojenhoidon osaamisala

Heissan!

Olen Janina Rintala ja ammatiltani lähihoitaja, suuntautunut sairaanhoitoon ja huolenpitoon (v.2008) sekä jalkojenhoidon osaamisala (v.2017)

Äidinkieleni on suomalainen viittomakieli kuurouteni takia, näin ollen tarjoan Jennilässä jalkojenhoidon perushoidosta kynsioikaisuhoitoon viittomakielellä muutamia päiviä kuukaudessa. ajan voit varata nettiajanvarauksesta ”viittomakielinen jalkahoito” nimellä. Minut voi tilata myös pitämään jalkaterveysluentoa omalla äidinkielelläni tai tulkin avustuksella.

 

#jalkahoito #viittomakielinenjalkahoitaja #viittomakielinen #jalkahoitajajanina

Pin It on Pinterest