Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat siihen erinomaisia neuvoja mitä voi kotona toteuttaa.  Terveydenhuollon tausta mahdollistaa sen, että ymmärrämme eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Otamme ne huomioon hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Iho ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja haluamme tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apua vaivoihin. Jalkahoidon lisäksi annamme ohjausta kenkien valintaan, jotta jalat voisivat hyvin myös jalkahoitojen välillä.

Hieronnat

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennaltaehkäisee monia vaivoja. Meiltä saa ammattitaitoista klassista hierontaa ja ihania hemmottelevia hierontoja hyvinvoinnin tueksi, Intialaista päähierontaa ja eteerisillä öljyillä tehtyjä hierontoja. Uutuutena bambuhieronta, joka kannattaa käydä kokeilemassa!

Access bar

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Access Bars hoidossa käsitellään pään alueella sijaitsevat 32 pistettä, joihin on varastoitunut ajatuksia, tunteita, uskomuksia ja pohdintoja joita olet itseesi kerännyt elämäsi aikana. Hoito tehdään pisteitä kevyesti koskemalla tai painamalla. Access Bars on hyvin rentouttava ja vapauttava hoito. Hoidon avulla opit tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi ja elämääsi paremmin. Vähintäänkin tunnet saaneesi pitkän ja syvästi rentouttavan päähieronnan.

Access Bars hoidon hyötyjä:

 • mieli ja keho rentoutuu
 • stressi vähenee
 • pään sisäinen höpötys vähenee
 • ahdistus ja masennus helpottuu
 • paniikkioireet vähenevät
 • kehon energiavirtaus lisääntyy
 • kehon oma paraneminen elpyy, jonka vaikutus ulottuu kaikille elämän osa-alueille
 • toimintakyky lisääntyy
 • unen laatu paranee
 • tietoisuus lisääntyy
 • itseluottamus lisääntyy
 • elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
 • ADD- ja ADHD-, OCD-oireet helpottuvat

 

Hyvinvointihetki

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Haluatko järjestää ystävillesi ja läheisillesi mukavan hetken hemmotteluillan tai hyvinvoinnin parissa? Baby showerit, polttarit, työporukan tykyilta tai ystävien tapaaminen? Yhdessä voimme suunnitella illan, jossa päästää yhdessä tekemään käsi tai jalkahoitoja tai erityinen ystävä saa hemmottelua osakseen. Myös minihoidot isommallekin porukalle järjestyvät työpaikoilla, luonnon helmassa tai mökillä. Järjestämme diy iltoja luonnonmukaisten tuotteiden parissa ja näistä parhaiten tiedotamme facebooka ja instagram sivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja seuraa meitä somessa. Viihtyisä tilamme on myös vuokrattavissa ulkopuoliseen käyttöön, jos haluat järjestää koulutuksen tai hetken omalle porukalle.

Hoidot Jennilässä tai asiakkaan kotona. Tuomme hoitolan mukana kotiin ja työpaikoille. KYSY LISÄÄ! Seuraa myös ajankohtaisia juttuja Jennilän Facebook-sivulta. 

Varaa aika hoitoon

Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest