Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat meiltä erinomaisia neuvoja, miten voit kotona hoitaa jalkojasi. Ammattitaitomme terveydenhoidosta mahdollistaa sen, että ymmärrämme eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Otamme ne huomioon hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Iho- ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja haluamme siksi tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apua vaivoihin.

Hieronnat

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennalta ehkäisee monia vaivoja. Meiltä saat ammattitaitoista klassista hierontaa ja ihania hemmottelevia hierontoja hyvinvointisi tueksi.  Hieronnassa meillä tarpeiden ja toiveiden mukaan käytetään myös fascia-rautaa, kuivakuppausta ja erilaisia menetelmiä joita olemme opiskelleet klassisen  hieronnan lisäksi.

Access bar

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Access Bars hoidossa käsitellään pään alueella sijaitsevat 32 pistettä, joihin on varastoitunut ajatuksia, tunteita, uskomuksia ja pohdintoja joita olet itseesi kerännyt elämäsi aikana. Hoito tehdään pisteitä kevyesti koskemalla tai painamalla. Access Bars on hyvin rentouttava ja vapauttava hoito. Hoidon avulla opit tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi ja elämääsi paremmin. Vähintäänkin tunnet saaneesi pitkän ja syvästi rentouttavan päähieronnan.

Access Bars hoidon hyötyjä:

 • mieli ja keho rentoutuu
 • stressi vähenee
 • pään sisäinen höpötys vähenee
 • ahdistus ja masennus helpottuu
 • paniikkioireet vähenevät
 • kehon energiavirtaus lisääntyy
 • kehon oma paraneminen elpyy, jonka vaikutus ulottuu kaikille elämän osa-alueille
 • toimintakyky lisääntyy
 • unen laatu paranee
 • tietoisuus lisääntyy
 • itseluottamus lisääntyy
 • elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
 • ADD- ja ADHD-, OCD-oireet helpottuvat

 

Hyvinvointihetki

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Ekologinen elämäntapa on asia jolla voimme vaikuttaa ympäristöön ja yhteiseen hyvään. Kemikaalittomuus, puhtaat luonnon omat ainesosat ja pienet päivittäiset valinnat tukevat omaa hyvinvointia ja tuovat hyvää myös muille. Me hoitajina olemme mm. atoopikkoja ja hajusteherkkiä, mutta voimme käyttää turvallisesti näitä Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita sekä kosmetiikassa, että kodin puhdistukseen.

Monipuolinen ja laadukas valikoima Young Living tuotteita saatavana kauttamme myös yksittäisinä tuotteina kuin myös elämäntapana jota haluaa jakaa myös muille omalla tavallaan. Haluamme olla mukana Young Livivingin ajatuksessa ja kunnioitamme tehtäväämme luonnon elävän energian vaalijana. Haluamme käyttää eteerisiä öljyjä, joiden avulla voimme kannustaa ihmisiä lisäämään hyvinvointiaan ja etsimään elämäntarkoitusta ja täyttymystä. Kehon ja mielen tasapaino ja hyvinvointi on tänä päivänä tärkein asia josta meidän tulisi pitää huolta. Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia ja tieteen kehittyessä tiedämme niistä yhä enemmän.

Näin korona-aikaan perinteiset kutsuilut on jäänyt vähemmälle ja ihanat diy pajamme tauolla, mutta tuotteisiin voi tutustua rauhassa kotisohvalta, kysyä lisää vaikka viestitse tai seurata meidän öljyelämää instagramissa. Putiikissa pieni erä myytävänä tuotteita ja yksittäisiä tuotteita voi tosiaan tilata vaikka laittamalla viestiä. Kauttamme saa myös lainaan diffuuserin ja muutaman öljyn ilman maksua ja ostovelvotteita. Diffuuseria voi käyttää  rauhoittamaan tai piristämään omaa mieltä. Saat kaiken tuen ja avun kauttamme jos haluat vaikka liittyä jäseneksi Young Livingiin.

Tuotteisiin voi tutustua kotisohvalta https://www.myyl.com/jennila tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@jennila.fi.

 

Varaa aika hoitoon

Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest