Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat erinomaisia neuvoja, miten voit kotona hoitaa jalkojasi. Jalkojenhoito osana arkea ja päivittäisiä rutiineja on tärkeää, jotta liikkuminen ja hyvä yleisterveys säilyy.   Ammattitaito terveydenhoidosta mahdollistaa sen, että ymmärretään eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Asiakkaan terveydentilan ja voimavarojen ja lähtökohtien kartoitus otetaan huomioon hoidon  suunnittelussa ja toteutuksessa.  Iho- ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja näiden syntymiseen liittyvät liittyvät onkin tärkeä löytää, jotta ongelmiin voidaan puuttua. Jalkaterveyden merkitys osana kokonaisvaltaista hyvinvointia on minun intohimoni ja tästä syystä olen lähtenyt opiskelemaan jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakouluun, josta valmistun 2023. Toivon, että voin opiskelusta ammentaa työhöni lisää pikku hiljaa.

Lämpöhoivaa päästä varpaisiin

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Lämpöhoivaa päästä varpaisiin!
 
Tämä ihana ja täysrentouttava hoito sisältää terveydenhoidollinen jalkahoidon johon kuuluu jalkojen tutkimisen ja kylvetyksen lisäksi ihon ja kynsien siistimisen sinulle jolla jalat on kohtuullisen hyvässä kunnossa. (Jos kaipaat lisäaikaa jalkojenhoidon osuuteen saat sen lisäpalveluna +30min jalkahoito 25€, norm 35€)
 
Jalkojenhoidon jälkeen saat matkata minilomalle haluamaasi kohteeseen lämpöisen painavan peiton alla, ihanan tunnelman ja musiikin viedessä sinut arjen harmaudesta lämpöisten käsien ja kuumakivihieronnan avulla rentoutuneeseen euforiseen tilaan. Kuumakivillä hierotaan jalat polvista varpaisiin ja päähieronnassa myös käsitellään kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä.
Hoidossa käytän shiatsun, vyöhyketerapian ja monilla kursseilla ja opiskeluissani opittuja ja kerättyjä taitoja, jotka olen paketoinut kaikella rakkaudella tähän kokonaisuuteen. Hoitoon saat valita itse luonnollisen eteerisen tuoksun halutessasi.
Tämä hoito on luxusta viluisille varpaille ja stressaantuneelle kropalle. Jennin hoidossa voit jättää osan murheista tälle minireissulle.
 
Hoidon kesto 90min ja hinta 100€. 
 

Varaa aika hoitoon

Varatun ajan voit perua tekstiviestillä. Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest