Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat siihen erinomaisia neuvoja mitä voi kotona toteuttaa.  Terveydenhuollon tausta mahdollistaa sen, että ymmärrämme eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Otamme ne huomioon hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Iho ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja haluamme tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apua vaivoihin. Jalkahoidon lisäksi annamme ohjausta kenkien valintaan, jotta jalat voisivat hyvin myös jalkahoitojen välillä.

Hieronnat

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennaltaehkäisee monia vaivoja. Meiltä saa ammattitaitoista klassista hierontaa ja ihania hemmottelevia hierontoja hyvinvoinnin tueksi, Intialaista päähierontaa ja eteerisillä öljyillä tehtyjä hierontoja. Uutuutena bambuhieronta, joka kannattaa käydä kokeilemassa!

Vyöhyketerapia

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Vyöhyketerapia on erittäin vanha hoitomuoto, joka elvyttää kehon omia parantavia voimavaroja ja tasapainottaa häiriintyneitä elintoimintoja. Vyöhyketerapia on täydentävä ja vaihtoehtoinen hoitomuoto, jota toteutetaan virallista lääketiedettä täydentäen sekä tukien. Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti, ihmisen psyykkiset ja fyysiset tarpeet huomioiden. Hoito on terveyttä ylläpitävää sekä sairauksia ennaltaehkäisevää, samalla rentouttavaa omaa aikaa toisen ihmisen kosketuksesta nauttien. Hoito toteutetaan heijastepisteitä kevyesti hieroen ja painaen ympäri kehoa. Tällä hetkellä meiltä vyöhyketerapia vain jalkahoitojen ja jalkahieronnan yhteydessä.

ETSIMME JOUKKOOMME VYÖHYKETERAPEUTTIA, JÄSENKORJAAJAA, FYSIOTERAPEUTTIA TAI SINUA JOKA KUULET JENNILÄN KUTSUN JA HALUAT MEILLE TÖIHIN!

Hyvinvointihetki

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Haluatko järjestää ystävillesi ja läheisillesi mukavan hetken hemmotteluillan tai hyvinvoinnin parissa? Baby showerit, polttarit, työporukan tykyilta tai ystävien tapaaminen? Yhdessä voimme suunnitella illan, jossa päästää yhdessä tekemään käsi tai jalkahoitoja tai erityinen ystävä saa hemmottelua osakseen. Myös minihoidot isommallekin porukalle järjestyvät työpaikoilla, luonnon helmassa tai mökillä. Järjestämme diy iltoja luonnonmukaisten tuotteiden parissa ja näistä parhaiten tiedotamme facebooka ja instagram sivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja seuraa meitä somessa. Viihtyisä tilamme on myös vuokrattavissa ulkopuoliseen käyttöön, jos haluat järjestää koulutuksen tai hetken omalle porukalle.

Hoidot Jennilässä tai asiakkaan kotona. Tuomme hoitolan mukana kotiin ja työpaikoille. KYSY LISÄÄ! Seuraa myös ajankohtaisia juttuja Jennilän Facebook-sivulta. 

Varaa aika hoitoon

Ethän pahastu, jos en vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluan keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaan mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest