Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on myös terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat meiltä erinomaisia neuvoja, miten voit kotona hoitaa jalkojasi. Ammattitaitomme terveydenhoidosta mahdollistaa sen, että ymmärrämme eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Otamme ne huomioon hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa. Asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat aina etusijalla. Iho- ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja haluamme siksi tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia ja apua vaivoihin.

Hieronnat

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hieronta on perinteinen hoitomuoto, jolla hoidetaan mm.lihasjännityksiä sekä lihasten rasitustiloista johtuvia särky- ja kiputiloja. Lihasta ja lihaskalvoja muokkaamalla ja käsittelemällä erilaisin ottein kehon aineenvaihdunta tehostuu ja kipu lievittyy. Hieronta lisää myös rauhoittumisen- ja hyvänolon tunnetta sekä ennalta ehkäisee monia vaivoja. Meiltä saat ammattitaitoista klassista hierontaa ja ihania hemmottelevia hierontoja hyvinvointisi tueksi.  Hieronnassa meillä tarpeiden ja toiveiden mukaan käytetään myös fascia-rautaa, kuivakuppausta ja erilaisia menetelmiä joita olemme opiskelleet klassisen  hieronnan lisäksi.

Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Uutta Jennilässä!

Ayurveda on vanha, 5000 vuotta sitten kehitetty intialainen perinnelääketiede, joka kattaa kaikki elämän osa-alueet kuten ravinto, liikunta, jooga, meditaatio ja erilaiset hoidot. Ayurvedassa suositellaan pään hieromista joka päivä. Pään alueen verenkierto ja muut virtaukset voivat häiriintyä lihasjännityksistä, kivuista ja stressistä.

Ayurvedisessa pää- ja kasvohieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueella olevia marmapisteitä kevyesti hieroen. Marmapisteet ovat energiapisteitä, joita on eri puolella kehoa. Pää -ja kasvohieronta voi helpottaa erilaisia jännitystiloja kehossa ja mielessä. Hoito vahvistaa aistien toimintaa, helpottaa päänsärkyä ja rauhoittaa mieltä. Hoito on syvästi rentouttava varsinainen ”stressipesu”.

Hoito kestää tunnin, josta ensin 15min ollaan istuen ja loppuaika selin makuulla. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa aikaa heräillä rauhassa jatkamaan päivää. Tämä on niin ihana ja rentouttava hoito, johon tulet varmasti rakastumaan!

Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä, joten hiukset ovat hoidon jälkeen erittäin öljyiset.

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville. Lapsille ja varttuneemmille suositellaan lyhyempää aikaa.

Hyvinvointihetki

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Ekologinen elämäntapa on asia jolla voimme vaikuttaa ympäristöön ja yhteiseen hyvään. Kemikaalittomuus, puhtaat luonnon omat ainesosat ja pienet päivittäiset valinnat tukevat omaa hyvinvointia ja tuovat hyvää myös muille. Me hoitajina olemme mm. atoopikkoja ja hajusteherkkiä, mutta voimme käyttää turvallisesti näitä Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita sekä kosmetiikassa, että kodin puhdistukseen.

Monipuolinen ja laadukas valikoima Young Living tuotteita saatavana kauttamme myös yksittäisinä tuotteina kuin myös elämäntapana jota haluaa jakaa myös muille omalla tavallaan. Haluamme olla mukana Young Livivingin ajatuksessa ja kunnioitamme tehtäväämme luonnon elävän energian vaalijana. Haluamme käyttää eteerisiä öljyjä, joiden avulla voimme kannustaa ihmisiä lisäämään hyvinvointiaan ja etsimään elämäntarkoitusta ja täyttymystä. Kehon ja mielen tasapaino ja hyvinvointi on tänä päivänä tärkein asia josta meidän tulisi pitää huolta. Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia ja tieteen kehittyessä tiedämme niistä yhä enemmän.

Näin korona-aikaan perinteiset kutsuilut on jäänyt vähemmälle ja ihanat diy pajamme tauolla, mutta tuotteisiin voi tutustua rauhassa kotisohvalta, kysyä lisää vaikka viestitse tai seurata meidän öljyelämää instagramissa. Putiikissa pieni erä myytävänä tuotteita ja yksittäisiä tuotteita voi tosiaan tilata vaikka laittamalla viestiä. Kauttamme saa myös lainaan diffuuserin ja muutaman öljyn ilman maksua ja ostovelvotteita. Diffuuseria voi käyttää  rauhoittamaan tai piristämään omaa mieltä. Saat kaiken tuen ja avun kauttamme jos haluat vaikka liittyä jäseneksi Young Livingiin.

Tuotteisiin voi tutustua kotisohvalta https://www.myyl.com/jennila tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@jennila.fi.

 

Varaa aika hoitoon

Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest