Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Rentoudu hetkeksi

Jalkojenhoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Terveet jalat tuovat kokonaisvaltaisesti hyvän olon. Jalkojen hyvä kunto on osa koko kehon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä. Jalkojenhoito ei ole ainoastaan hemmottelua. Hoito on terveydellistä hoitoa, jossa voidaan ennaltaehkäistä pahemmilta seurauksilta tulevaisuudessa. Jalkojenhoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Jalkojen omahoito edistää jalkaterveyttä ja saat erinomaisia neuvoja, miten voit kotona hoitaa jalkojasi. Jalkojenhoito osana arkea ja päivittäisiä rutiineja on tärkeää, jotta liikkuminen ja hyvä yleisterveys säilyy.   Ammattitaito terveydenhoidosta mahdollistaa sen, että ymmärretään eri sairauksien ja taustojen asettamat vaatimukset. Asiakkaan terveydentilan ja voimavarojen ja lähtökohtien kartoitus otetaan huomioon hoidon  suunnittelussa ja toteutuksessa.  Iho- ja kynsimuutokset jaloissa saattavat viestiä ongelmista kehossamme ja näiden syntymiseen liittyvät liittyvät onkin tärkeä löytää, jotta ongelmiin voidaan puuttua. Jalkaterveyden merkitys osana kokonaisvaltaista hyvinvointia on minun intohimoni ja tästä syystä olen lähtenyt opiskelemaan jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakouluun, josta valmistun 2023. Toivon, että voin opiskelusta ammentaa työhöni lisää pikku hiljaa. 

Hoito

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Hoiva ja hyvinvointi Jennilä on osa HOITOA. Osuuskunta Hoito on keväällä 2021 perustettu kolmen naisen yhteinen yritys, jonka alla toimii nyt hieroja-jalkahoitaja Kati Honkonensekä kosmetologi, meikkaaja- maskeeraaja ja kosmetiikkaneuvoja Veera Anttila sekä minä jalkahoitana. Etsimme joukkoomme myös neljättä tekijää, joka täydentäisi palveluitamme. Syksyllä 2021 muutamme uusiin toimitiloihin Polttolinjalla. Palvelumme tulevat siis jatkossakin pysymään Kuokkalassa, mutta yhteinen yritysilme tulee vaihtumaan Jennilästä Hoidoksi. Omat nettisivuni ohjaavat sinut jatkossakin yhteisten palveluiden pariin, mutta omilla sivuillani tulen kertomaan jalkaterveydestä entistä enemmän. Hoitoa voit seurata Instagramissa.

Lämpöhoivaa päästä varpaisiin

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut
Lämpöhoivaa päästä varpaisiin!
 
Tämä ihana ja täysrentouttava hoito sisältää terveydenhoidollinen jalkahoidon johon kuuluu jalkojen tutkimisen ja kylvetyksen lisäksi ihon ja kynsien siistimisen sinulle jolla jalat on kohtuullisen hyvässä kunnossa. (Jos kaipaat lisäaikaa jalkojenhoidon osuuteen saat sen lisäpalveluna +30min jalkahoito 25€, norm 35€)
 
Jalkojenhoidon jälkeen saat matkata minilomalle haluamaasi kohteeseen lämpöisen painavan peiton alla, ihanan tunnelman ja musiikin viedessä sinut arjen harmaudesta lämpöisten käsien ja kuumakivihieronnan avulla rentoutuneeseen euforiseen tilaan. Kuumakivillä hierotaan jalat polvista varpaisiin ja päähieronnassa myös käsitellään kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä.
Hoidossa käytän shiatsun, vyöhyketerapian ja monilla kursseilla ja opiskeluissani opittuja ja kerättyjä taitoja, jotka olen paketoinut kaikella rakkaudella tähän kokonaisuuteen. Hoitoon saat valita itse luonnollisen eteerisen tuoksun halutessasi.
Tämä hoito on luxusta viluisille varpaille ja stressaantuneelle kropalle. Jennin hoidossa voit jättää osan murheista tälle minireissulle.
 
Hoidon kesto 90min ja hinta 100€. 
 

Luonnolliset askeleet

Jennilän hoiva- ja hyvinvointipalvelut

Ekologinen elämäntapa on asia jolla voimme vaikuttaa ympäristöön ja yhteiseen hyvään. Kemikaalittomuus, puhtaat luonnon omat ainesosat ja pienet päivittäiset valinnat tukevat omaa hyvinvointia ja tuovat hyvää myös muille. Atoopikkona ja hajusteherkkänä voin käyttää turvallisesti näitä Young Livingin eteerisiä öljyjä ja muita tuotteita sekä kosmetiikassa, että kodin puhdistuksessa. 

Monipuolinen ja laadukas valikoima Young Living tuotteita on saatavana myös yksittäisinä tuotteina kuin myös elämäntapana jota haluan jakaa myös muille. Haluan olla mukana Young Livivingin ajatuksessa ja kunnioitan tehtävää suojella luontoa kemikaalittomasti.  Haluan käyttää eteerisiä öljyjä, joiden avulla voi kannustaa ihmisiä lisäämään hyvinvointiaan ja etsimään elämäntarkoitusta ja täyttymystä. Kehon ja mielen tasapaino ja hyvinvointi on tänä päivänä tärkein asia josta meidän tulisi pitää huolta. Eteerisiä öljyjä on käytetty tuhansia vuosia ja tieteen kehittyessä tiedämme niistä yhä enemmän.

Putiikissa ja verkkokaupassa myynnissä pieni erä myytävänä tuotteita ja yksittäisiä tuotteita voi tosiaan tilata vaikka laittamalla viestiä. Minulta saat myös lainaan diffuuserin ja muutaman öljyn ilman maksua ja ostovelvoitteita. Diffuuseria voi käyttää  rauhoittamaan tai piristämään omaa mieltä. Saat kaiken tuen ja avun, jos haluat vaikka liittyä jäseneksi Young Livingiin minun kauttani. 

Tuotteisiin voi tutustua kotisohvalta https://www.myyl.com/jennila tai laittamalla viestiä asiakaspalvelu@jennila.fi.

 

Varaa aika hoitoon

Varatun ajan voit perua tekstiviestillä. Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest