Jennilän henkilöstö

Terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiset
Jenni Raappana

Jenni Raappana

Lähihoitaja, jalkahoitaja

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja vuodesta 2016 lähtien tehnyt työtä yrittäjänä ja jalkahoitajana Hoiva ja hyvinvointi Jennilässä. Työ jalkojen parissa merkitsee minulle paljon, terveet ja hyvinvoivat jalat ovat tavoitteeni työssäni.Teen pääsääntöisesti jalkahoitoja, spesiaalina kynnenoikaisut, kynsisieni ja syylänhoidot muiden perushoitojen ohella. Opiskelen jalkaterapeutiksi työn ohessa. Hetken pysähtyminen ja rentoutuminen hoitavissa lämpöisissä käsissä myös hemmotteluhoidoista nauttien, on jotain mitä haluan tarjota myös sinulle näiden terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi. Lupaan sinulle kevyet, terveet askeleet ja hyvän mielen!

#jalkahoito #jalkaterveys #hemmottelu #hyvinvointi #tuote-esittely #youngliving #kenkäkauppias #jalkaterapeuttiopiskelija

Kati Honkonen

Kati Honkonen

Jalkahoitaja, hieroja

Moi. Olen valmistunut jalkahoitajaksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Aloitin yrittäjänä 2019 Pisara taikaa yrityksessä, joka toimii Jennilässä.  Teen Jennilässä näiden lisäksi intialaista päähierontaa, eteerisillä öljyillä rentouttavaa raindrop-hoitoa sekä muita hemmotteluhoitoja. Olen käynyt kursseja vyöhyketerapeuttiseen jalkahierontaan, Gua sha hoitoon, fascia-rauta käsittelyyn. Kaikkia näitä oppeja hyödynnän hoidoissani. Eteerisiin öljyihin rakastuin 2015 ja minut voi tilata luoksesi kertomaan Young Livingin puhtaista tuotteista. Tule piipahtamaan Jennilässä, niin kerron lisää ja koe pisara taikaa hoidoissani!

#jalkahoito #hieronta #intialainenpäähieronta #raindrop #vyöhyketerapia  #tuote-esittely#youngliving #pisarataikaa

Pin It on Pinterest