Yrittäjä, Jenni

Jenni Raappana

Jenni Raappana

Lähihoitaja, jalkahoitaja

Hei! Olen vanhustyöhön ja jalkojenhoitoon suuntautunut lähihoitaja. Olen valmistunut 1999 lähihoitajaksi ja vuodesta 2016 lähtien olen ollut yrittäjä ja  jalkahoitajana. Työ jalkojen parissa merkitsee minulle paljon, terveet ja hyvinvoivat, luonnolliset askeleet ovat tavoitteeni työssäni. Teen pääsääntöisesti jalkahoitoja, spesiaalina kynnenoikaisut, kynsisieni ja syylänhoidot muiden perushoitojen ohella. Opiskelen jalkaterapeutiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulussa työn ohella ja tuon osaamista ja opittuja asioita käytäntöön asiakastyössäni.  Hetken pysähtyminen ja rentoutuminen hoitavissa lämpöisissä käsissä myös hemmotteluhoidoista nauttien, on jotain mitä haluan tarjota myös sinulle näiden terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi. Lupaan sinulle kevyet, terveet askeleet ja hyvän mielen!

#jalkahoito #jalkaterveys #hemmottelu #hyvinvointi #tuote-esittely #youngliving #kenkäkauppias #jalkaterapeuttiopiskelija

Hoito

Hoito

Osuuskunta Hoito on yhteinen kolmen naisen yritys jossa toimin osana moniammatillista hyvinvointitiimiä. Hoito on perustettu keväällä 2021 ja jatkossa lahjakortit voi tilata Hoidon kautta kaikkien meidän palveluihin. Järjestämme yhdessä myös hyvinvointitapahtumia ja iltoja. 

Meiltä voit tilata virkistysillan ystäväporukalle, johon kuuluu yhteinen jalkajumppa, ohjattu kasvojenhoitohetki, DIY tuotteet ja ohjeet jalkojenhoitoon, minipäähieronnat sekä saunailta. Jos sinulta löytyy valmiina saunatila tai paikka, tuomme itsemme ja tarvikkeet vain paikalle. Kauttamme saat myös koko paketin ja tämä tapahtuu yhteistyökumppanimme Survo-Korpelan saunalla, jonka lämmitämme teille valmiiksi. Kysy aikataulua ja hintaa 045-6641565.

Pin It on Pinterest