Ale!

Terapeuttiset nestevirtapohjalliset

29,00  20,00  Sis ALV.

Varastossa

Kuvaus

 

Toiminnalliset pohjalliset jalkojen hyvinvointiin ja virkeyteen.

Voit käyttää Liqua Care pohjallisia sekä urheiluun ja vapaa-aikaan tai jalkoja rasittavassa työssä, vaivojen lievittäjänä.

Liqua Care pohjalliset auttavat kehon painopisteen jakautumista koko jalalle ja aktivoivat jalkapohjan pieniä lihaksia. Lihasten laskimopumpputoiminto paranee ja verenkierto vilkastuu. Pohjalliset auttavat vähentämään jalkojen turvotusta ja lievittävät väsymystä.

Käyttäjät ovat saaneet apua mm. seuraaviin vaivoihin: penikkatauti, niveltulehdukset, nilkkakivut, jotkut selkäkivut, jalkojen turvotus ja ummetus.

Pohjallisten toiminta perustuu nestevirtaukseen pohjallisen sisällä. Liqua Care sisältää tarkoin annosteltua myrkytöntä nestettä, joka liikkuu pohjallisen sisällä jalkaa liikutettaessa. Nestekanavat ovat suunniteltu niin, että ne kontrolloivat nesteen suuntaa ja nestemäärä on optimaalinen.

 

Liqua Care pohjallista voit käyttää lähes minkälaisissa kengissä tahansa. Esimerkkinä saappaat, turvakengät, sandaalit, lenkkitossut, vapaa-ajan kengät jne. Sandaaleihin on saatavilla erillisiä kaksipuolisia tarroja, millä pohjallinen kiinnitetään paikoilleen. Tuotteen mukana on ohjeet pohjallisten käyttöön ja jalkojen sopeuttamiseen pohjallisiin pikku hiljaa.

Katso tästä video pohjallisista.

Pohjallinen voidaan pestä koneessa 40 asteessa.

1 pari jäljellä!

Koot

39-40

Lisätiedot

Paino 0.129 kg
Mitat 32 × 11.5 × 0.5 cm

Pin It on Pinterest