Tukisukat, bambu

18,00  Sis ALV.

Miellyttävät ja hengittävät tukisukat pitävät ns. jalkakorsetin kunnossa arjessa. Näillä sukilla jaksaa hyvin työpäivät, istumiset ja seisoskelut. Luonnonkuitu baambu on hengittävä ja mukavan tuntuinen eivätkä jalat hikoile. Sukat mahtuvat hyvin paksumpiinkin pohkeisiin. On testattu. Näitä on Jennilässä ollut 3 vuotta myynnissä ja viimeinkin saatiin nämä myös verkkokauppaan!

Poista
Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

The Doctor Recommends sukat ja sukkahousut on kehitelty yhdessä lääkäreiden, jalkaterapeuttien ja tekstiilialan ammattilaisten yhteistyönä.

Kehitetty nykyaikaisinta tekniikkaa käyttäen niin, että sukassa yhdistyvät laadukas asteittainen puristus ja värikäs kuosi. Tukisukan terveyshyöty perustuu sukassa olevaan asteittaiseen paineeseen. Paine on voimakkain nilkassa ja kevenee asteittain kohti pohjetta. Sukan paine tukee jalkojen kudoksia ja puristaa laskimosuonia kasaan tehostaen laskimosuonten läppäjärjestelmän toimintaa. Tämän seurauksena alaraajojen nestevirtaus kohti sydäntä paranee.

The Doctor Recommends tukisukat sopivat päivittäiseen käyttöön. Erityisesti tukisukkien terveysvaikutuksista on hyötyä: seisomatyötä tekeville, paljon istuville ja matkustaville, raskauden aikana, väsyneille, raskaille ja turvonneille jaloille, suonikohjuista kärsiville ja urheilussa.

Lisätiedot

Koko

37/39, 40/42

Väri

Harmaa, Pinkki, Turkoosi

Pin It on Pinterest