Tukisukat, bambu

19,00  Sis ALV.

Miellyttävät ja hengittävät tukisukat pitävät ns. jalkakorsetin kunnossa arjessa. Näillä sukilla jaksaa hyvin työpäivät, istumiset ja seisoskelut. Luonnonkuitu bambu on hengittävä ja mukavan tuntuinen, eivätkä jalat hikoile. Sukat mahtuvat hyvin paksumpiinkin pohkeisiin. Näitä on Jennilässä ollut 3 vuotta myynnissä ja nyt saatavilla myös verkkokaupasta.

Poista

Kuvaus

The Doctor Recommends sukat ja sukkahousut on kehitelty yhdessä lääkäreiden, jalkaterapeuttien ja tekstiilialan ammattilaisten yhteistyönä.

Tukisukan terveyshyöty perustuu sukassa olevaan asteittaiseen paineeseen. Paine on voimakkain nilkassa ja kevenee asteittain kohti pohjetta. Sukan paine tukee jalkojen kudoksia ja puristaa laskimosuonia kasaan tehostaen laskimosuonten läppäjärjestelmän toimintaa. Tämän seurauksena alaraajojen nestevirtaus kohti sydäntä paranee. Tukisukkien käyttö parantaa jalkojen verenkiertoa, vähentää turvotusta ja väsymistä päivän aikana. Säännöllinen tukisukkien käyttö ehkäisee suonikohjujen syntymistä ja veritulpan muodustumista.

The Doctor Recommends tukisukat sopivat päivittäiseen käyttöön. Erityisesti tukisukkien terveysvaikutuksista on hyötyä seisomatyötä tekeville, paljon istuville ja matkustaville, raskauden aikana, suonikohjuista kärsiville, urheilijoille, sekä väsyneille, raskaille ja turvonneille jaloille. 

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Koko

37/39, 40/42

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tukisukat, bambu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest