Varpaanvälivilla

8,00  Sis ALV.

Kuvaus

Lampaanvilla on puhdasta villaa, jota ei ole käsitelty kemiallisilla pesuaineilla. Villa on silti puhdasta ja miellyttävää käyttää varpaanvälihautumien hoitoon ja ehkäisyyn.

Lampaanvilla laitetaan varpaiden väliin, joissa on hautumaa, ihorikkoja tai jos varpaat painavat toisiinsa kiinni. Villa estää oikein käytettynä bakteereja ja viruksia pääsemästä verenkiertoon. Varpaanvälien kuivaus pesun jälkeen ja päivittäinen villanvaihto on ekologinen terveysteko varpaille.

Tämä hoitovilla on yksi unelma useamman vuoden takaa. Halusin löytää paikallisen lammastilan, josta saan puhtaat villat varpaidenvälien hoitoon. Unelmista ei kannata luopua, joten tartuin puhelimeen ja sain hakea Petäjävedeltä Hakamaan Maijalta villat, jotka hän karstasi itse juuri sinulle. Pussissa on 10g lampaanvillaa. Paitsi, että villa on hyvää ja laadukasta, myös lampaat ovat eläneet mukavaista elämää saaden puhdasta ruokaa ilman antibiootteja ja lisäaineita.Pienillä valinnoilla on iso merkitys. Sinun varpaanvälien parhaaaksi!

 

Lisätiedot

Paino 0.010 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Varpaanvälivilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest