Talvella mietin kovasti mihin olen menossa ja mikä tarkoitukseni on kaikella uurastuksella, opiskelulla ja työnteolla onkaan. Tiedätte varmaan, kuinka väsyneenä miettii onko missään mitään järkeä ja olisiko vain viisainta hellittää. Sitten tuli sulkuaika ja opiskelut siirtyivät kotisohvalle. Kulkeminen vähentyi ja ajankäyttö tehostui. Kotona sai kuunnella luentoa vaikka venytellen tai tiskikonetta täyttäen. Sai olla fyysisesti läsnä lapsille mikä oli puolivoittoa. Aamulla ehti meditoida ja rahaakin säästyi. Pikku hiljaa ajatukset selkiintyivät ja kuva alkoi selkiintyä mihin ollaan menossa.

Luonnolliset askeleet on missioni, siitä mitä haluan tehdä työssäni. Luonnolliset askeleet pitävät sisällään luonnollisen ihonhoidon ja kliinisen jalkahoidon sekä niiden ohjauksen. Olen vuosia haaveillut omasta luonnonkosmetiikka sarjasta tarkoitettuna jaloille, mutta toivon toki että sellainen löytyisi ihan valmiina. Olen löytänyt kuitenkin hyviä tuotteita hoitoihin ja elämääni joita voi lämmöllä suositella. Eteeristen öljyjen yhdistäminen jalkojen ihonhoitoon on itselle kiehtovaa ja todella voimaannuttavaa.

Luonnolliset askeleet ovat pieniä askelia omaan hyvinvointiin ja kannustamista päivittäisiin hyviin valintoihin. Meillä jokaisella on oikeus ja voima vaikuttaa omaan terveyteen ja tehdä asioita sen eteen mitä haluamme. Askel voi olla mentaalinen päätös edistää omaa terveyttä tai lähteä liikkumaan. Joskus suurin askel voi olla lähteä ulos viemään roskat, toisinaan se voi olla päätös ottaa liikunta osaksi omaa elämää.

Kengät, joissa varpaat saavat viettää vapaata ihanaa elämää ja laadukkaat luonnonmateriaaliset tai ekologiset sukat ovat asioita joilla voimme vaikuttaa paitsi omaan jalkaterveyteen, myös kansantalouden ja luonnon säästämiseen. Yhdet hyvät kengät voi jo pelastaa omat askeleet viemästä niitä pahimmassa tapauksessa leikkauspöydälle. Kenkäterveys, jalkojenhoito ja luonnon kunnioittaminen päivittäisillä valinnoilla pitäisi olla itsestään selvää, mutta eihän se ole, ja työsarkaa riittää!

Luonnolliset askeleet minulle on osa luontoa yhdistettynä tulevaan työhöni jalkaterapiaan. Tulevaisuuden visio kirkastuu ja tänä kesänä onkin mahdollisuus ottaa ensimmäinen askel luonnollisten askeleiden palveluihin. Luonnossa liikkuminen on ollut viimeisen vuoden ajan suositumpaa kuin koskaan. Oman kesäni kun vietän nyt käsi kipsissä, haluan ottaa askeleen unelmassani eteenpäin joten olet lämpimästi tervetullut liikkumaan kanssani ulos raittiiseen ilmaan ja saamaan vinkit oman jalkaterveytesi tukemiseen päivittäisiin askareihin yhdistettynä. Verkkokaupasta löytyy ohjatut tunnit joihin olet lämpimästi tervetullut!

Rakkaudella sinulle, luonnolliset askeleet!

Pin It on Pinterest