045 2682579

Olen jo aikaisemminkin kirjoitellut tukisukista ja verenpaineen vaikutuksesta jalkoihin. Oma suuntani ja missioni on löytää jalkaterveyttä tukevia tuotteita ja palveluita omaan valikoimaan mitkä tukevat koko kehon hyvinvointia. Usein testaan tuotteita ennenkuin otan niitä myyntiin tai suosittelen tiettyä tuotetta asiakkaalle.  Olen nyt vuoden verran testaillut ja pitkään toivonut saavani myyntiin tukisukkia mitkä enneltaehkäisevät monenlaisilta vaivoilta.

The Doctor recommeds sukat on kehitetty yhdessä lääkäreiden, jalkaterapeuttien ja tekstiilialan ammattilaisten kanssa. Sukat soveltuvat jokapäiväiseen käyttöön työssä sekä vapaa-ajalla. Tukisukkien käyttö parantaa jalkojen verenkiertoa, vähentää turvotusta ja väsymistä päivän aikana. Säännöllinen tukisukkien käyttö ehkäisee suonikohjujen syntymistä ja veritulpan muodustumista.

Terveyshyöty perustuu sukassa olevaan astettaiseen paineeseen. Paine on voimakkain nilkassa ja kevenee asteittain kohti pohjetta. Sukan paine tukee jalkojen kudoksia ja puristaa laskimosuonia kasaan tehostaen laskimosuonten läppäjärjestelmän toimintaa. Tämän takia alaraajojen nestevirtaus kohti sydäntä paranee.

(lähde the Doctor recommeds)

Sukat ovat ruotsalaisten kehittämät ja valmistamat sukat. Sukat on allergia-, ärsytys- ja herkistymistestattuja.

Sukkia voi ostaa hoitolastani tai tuon mielelläni sukkakaupan työpaikallesi. Tarvittaessa myös postitus onnistuu. Ota yhteyttä 🙂 Lisäilen malleja ja värejä facebook sivulle pikku hiljaa.

 

Pin It on Pinterest