Kyse on siis e-passista ja eazybreak eduista, jotka työnantaja myöntää henkilöstön hyvinvointia tukemaan.

Usein kysytyt kysymykset näistä eduista;

Mitä palveluita näillä voi maksaa? V: Minun palveluistani näihin käyvät jalkahoidot ja jalkahieronnat. Kynnenoikaisuhoidotkin kuuluvat tähän terveydenhoidollisena palveluna. Varmista, että etuina on käytettävissä hyvinvointi.

Voinko maksaa intialaisen päähieronna e-passilla? V: Ei voi. Jalkahoidon yhteyteen voi kuitenkin esimerkiksi lisäpalveluna varata päähieronnan, ja tämän osuuden voi itse maksaa.

Voiko vaimo tulla hoitoon minun e-passillani? V: Etu on henkilökohtainen ja työnantaja on tarkoittanut sen sinun hyvinvointiisi.

E-passini/ eazybreak on menossa vanhaksi, eikä sinulle ole nyt aikoja? V: Erityisesti vuoden vaihteessa tämä tulee esiin ja silloin parissa päivässä en pysty tekemään koko vuoden saldohoitoja. Näillä voi kuitenkin ostaa itselleen lahjakortin ja käyttää edut myöhemmin. Annan lahjakortille voimassaoloaikaa 6kk.

Miten varaan ja maksan nämä hoidot? V: Nettisivujeni hinnastossa löytyy kaikki minun palveluni, valitset sieltä palvelun. Nämä etuihin kuuluvat hoidot on siellä mainittu. Ajanvarauksesta löydät minut ja palveluni ja voit varata ajan ja valitset tekijäksi JENNI.  Jos et löydä sopivaa aikaa, laita viestiä asiakaspalvelu@jennila.fi, vastaan muutamien päivien sisällä. Voit maksaa hoidon omalla puhelimella sovelluksen kautta. Autan maksuasiassa kädestä pitäen kun tulet hoitoon.

Hoiva ja hyvinvointi Jennilä on yhden naisen yritys ja toimin Kuokkalan Hoidon tiloissa. Kuokkalan hoito on keväällä 2021 perustettu osuuskunta, jossa toimii kolme muutakin naisyrittäjää.  Työsuhde-edut eivät ole käytettävissä kaikkiin Kuokkalan Hoidon palveluihin.

t.Jenni

Pin It on Pinterest