Vyöhyketerapia, luonnollinen ihana hoitomuoto. Vyöhyketerapia auttaa elimistöä parantamaan itse itsensä. Vahvistamalla omaa elinvoimaa elimistö pyrkii eroon kaikesta epäsuotuisasta ja kehoon kuulumattomasta. Usein erilaiset vastoinkäymiset, suru ja stressi saattavat laukaista sairauksia ja erilaisia kipuja sekä kolotuksia. Vyöhyketerapia vaikuttaa kokonaisvaltaisesti mieleen kuin muuallekin kehoon.

Hoitoon voi tottakai tulla myös ilman mitään suurempaa syytä, vaikka vain rentoutumaan. Se vahvistaa elinvoimaasi, joka pitää huolen, että pysyt kunnossa ja voit hyvin. Vyöhyketerapiassa käydään läpi koko keho erilaisia ratoja pitkin ja hieronta sekä painallustekniikoita käyttäen. Kehon kaikki osat heijastuvat heijastekenttinä eri puolelle kehoa mini koossa. Näitä läpi käymällä voidaan vaikuttaa juuri tiettyyn osaan tai ongelma kohtaan. Vyöhyketerapia on hyvin hellävarainen hoitomuoto, vaikka ongelmakohdat yleensä heijastuvat kipuina tai hankaumina tietyissä kohdissa. Asiakasta aina kuunnellen. Hoito sopii kaikenikäisille. Apua on saatu mm. vauvojen koliikkiin, migreeniin, stressiin, unettomuuteen, vaihdevuosivaivoihin sekä erilaisiin kipuihin ja kolotuksiin. Melkeimpä mihin vaan, kuitenkin huomioiden sairaudet jolloin hoitoa ei saa tehdä. Jos sinulla on sydämen tahdistin, syöpä tai psykoosi, niin hoitoa ei voi tehdä. Kyselen ennen hoitoa terveydentilasta. Kerrothan myös kaikki sairautesi esim.diabeteksen sekä jos sinulla on mahdollisesti vierasesineitä, kuten ruuveja, kierrukkaa tai esim.tekonivel.

Vyöhyketerapiaa suositellaan aluksi kolmesta viiteen kertaan aina n.parin viikon välein. Toisinaan viikonkin välein ja sitten harvemmin. Huomaat vaikutuksen jo ensimmäisen kerrankin jälkeen. Tervetuloa ihan vaikka rentoutumaan! 

t.Pauliina

Pin It on Pinterest