Terveys ja hyvinvointi puhuttaa meitä yhä enemmän, mutta silti yhä enemmän olemme stressaantuneita, suoritamme elämää ja sairastumme. Suurin osa sairauksistamme johtuu liikunnan, ravinnon ja levon epätasapainosta. Yhtälö on liian suuri, kun pienet hyvät muutokset eivät näy elämässä ja arjessa tarpeeksi nopeasti. Pienillä muutoksilla on suotuisa vaikutus kun jaksamme olla kärsivällisiä pitkään. Kuukausia, vuosia, päivittäin aamusta iltaan. Elin muutama vuosi sitten elämäni jännittävimpiä aikoja, kun hoitola avasi ovensa Kuokkalassa. Oli ihana suunnitella, toteuttaa omia unelmia. Kuitenkin kun kaikki aika ja voimavarat menivät työhön ja arjen pyörittämiseen, unohdin itseni.

 

Olen ollut kiinnostunut terveydestä aina, ja tehnyt elämäntapamuutoksia useamman vuoden ajan. Pikku hiljaa huomasin stressin keskellä eläväni aivosumussa, unohtelevani asioita ja ihon voivan huonosti. En tuntunut saavan mistään apua ongelmiin. Hoidin kaikkia muita mutta en itseäni. Olen ollut lisäravinteiden käyttäjä usean vuoden, kokeillut kaikenlaista ja saanut useasti apuakin. Olen tiennyt että D-vitamiini ja omegan käyttäminen on hyvinkin suositeltua.
Keväällä 2017 sain sattumalta omalta pitkäaikaiselta siivousasiakkaaltani testiin balance oil valmisteen joka on sekoitus omega3 ja polyfenoleita. En tiennyt kuin että omegalla on vaikutusta ihoon ja omille lapsille olen joskus hyvinkin kalliita omega kapseleita ostanut keskittymistä parantamaan. Kokeilin öljyä ja huomasin nopeasti vaikutuksen ihoon ja muistiini. Avaimien, läppäreiden ja tavaroiden unohtelu jäi ja pystyin keskittymään paremmin. Olin myyty. Syksyllä halusin lisää öljyä jääkaappiini ja päätin lähteä jälleenmyyjäksi kun olin ensin vakuuttunut tuotteiden laadusta ja yhtiöstä sen takana. Nyt tuotteet ovat osa Jennilän valikoimaa ja voit keneltä meiltä saada tietoa tuotteista. Zinzinon Balance oil on kalaöljyn ja polyfenoleiden sekoitus. Tutkittu ja laadukas kalaöljy sisältää eettisesti valmistettua kalaöljyä ja ainutlaatuisia polyfenoleita, jotka takaavat omega3 säilymisen pullossa ja elimistössämme 32h ajan. Öljyllä on tutkittu vaikutus koko elimistön toimintaan; aivotoimintaan, sydämen toimintaan, immuunipuolustukseen. Iho, kynnet, luusto, lihakset, voivat paremmin kun päivittäin käyttäisimme balance öljyä oikealla annostuksella. Tuote lupaa paljon, mutta antaa myös. Pitkässä juoksussa saavutamme hyviä tuloksia ja pystymme myös tekemään muita muutoksia elämän osa-alueilla kun saamme hyvää buustia jaksamiseen.

Mistä tiedämme tarvitsemmeko tätä tuotetta? Oman rasvahappo tasapainon voi testata helpolla ja yksinkertaisella testillä. Testi kertoo tarvitsemmeko öljyä, sekä millainen rasvahappotasapaino on elimistössä. Rasvahappotasapaino on omega 6 ja omega 3 suhde. Kutosta saamme suhteessa kolmoseen aivan liikaa kasvisrasvoista ja kolmosta liian vähän mm. kalasta. Omega 6 sammuttaminen kolmosen avulla vaatii lisäksi tärkeät polyfenolit jotka on yhdistetty tähän tuotteeseen. Polyfenolit vahvistavat omega 3 toimintaa ja suojaavat sen pitkän matkan kehossamme läpi ruoansulatuselimistön ja soluihin saakka. Noin puolen vuoden käytön jälkeen huomasin muutoksia jaksamiseeni ja päätin todenteolla aloittaa loppuelämän elämänmuutoksen. Pikku hiljaa olen tehnyt tietoisia päätöksiä jotka vievät minut kohti terveempää loppuelämää. Muista muutoksista ja matkastani voin kertoa myöhemmin lisää. Näiden pienten muutosten jälkeen olen pysynyt terveenä ja työkykyisenä joka päivä. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan öljyä. On vain riski jäädä koukkuun.

Jos kiinnostuit tuotteesta laita viestiä, se ei velvoita sinua mihinkään. Voin kertoa lisää. Kiitos kun luit, kerro mitä tykkäsit. Pidä itsestäsi huolta. 

Zinzino Balancetest

Jenni

Pin It on Pinterest