Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin tekstiviestillä tai ajanvarauksen kautta. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella kautta, verkkokaupasta tai soittamalla. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin tai kirjepostina, kun maksu on suoritettu.

Palse- setelit käyvät vain Jennille. Maksuvälineenä käyvät e-passi meille kaikille (0% alv hoidot) sekä eazybreak (0% alv hoidot) Smartum hieronta Katille. Katin löydät palveluntuottajana Pisara taikaa nimellä. 

Jalkahoidot

Terveydenhoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

 • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
 • Jalkahoito 45 min. 48 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
 • Perusteellinen jalkahoito 60 min. 60e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika. Tämä on kaikista suosituin palvelumme myös lahjakorttina.
 • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.

 

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää luonnonmukaisen kuorinnan ja terveydenhoidollisen jalkahoidon ihanalla jalkahieronnalla ja ilmojen ollessa viileät kuumakivet lämmittävät samalla jalkoja. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon.  Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

85 e, (sis alv 0 %), 90 min.

Lämpöhoivaa päästä varpaisiin

Ihana uusi hoito joka lämmittää mieltä ja kehoa. Tämä ihana ja täysrentouttava hoito sisältää terveydenhoidolisen jalkahoidon johon kuuluu kynsien ja ihon siistiminen, sinulle jolla jalat on kohtuullisen hyvässä kunnossa. Jalkojenhoidon jälkeen saat matkata minilomalle  haluaamaasi kohteeseen lämpöisen painavan peiton alla, ihanan tunnelman ja musiikin viedessä sinut arjen harmaudesta lämpöisten käsien ja kuumakivihieronnan avulla rentoutuneeseen euforiseen tilaan. Kuumakivillä hierotaan jalat polvista varpaisiin ja päähieronnassa myös käsitellään kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä.

Hoidossa käytän shiatsun, vyöhyketerapian ja monilla kursseilla ja opiskeluissa opittuja ja kerättyjä taitoja, jotka olen paketoinut kaikella rakkaudella tähän kokonaisuuteen. Hoitoon saat valita luonnollisen eteerisen tuoksun halutessasi.

Tämä hoito on luxusta viluisille varpaille ja stressaantuneelle kropalle. Jennin hoidossa voit jättää osan murheista tälle minireissulle.

100e (sis. alv 0%) 90min

Jalkahieronta

40 e (alv 0 %), kesto 45 min.

Viluvarpaan Jalkahieronta

55 e (alv 0 %), kesto 50 min.

Jalkahoito eteerisillä öljyillä

Hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon, jossa iho ja kynnet hoidetaan siistiksi. Saat yksilöllisen hoidon ja kotihoito-ohjeet sinun jalkojesi parhaaksi. Hoidon jälkeen rentoudut mukavasti puoli-istuvassa asennossa rauhallisen musiikin viedessä sinut rentoutuneeseen tilaan. Hieronnassa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä, raindrop tekniikkaa ja lempeitä hieronta otteita. Öljyt vaikuttavat ihon kautta soluihin vähentäen  stressiä ja ahdistusta, rentouttaen lihaksia ja mieltä, tukee verenkiertoa ja  immuunijärjestelmä sekä vapauttaa tunnelukkoja.

80e (alv 0 %), kesto 75 min.

Sisäänkasvat kynnet- titaanioikaisu

Sisäänkasvavat kynnet, joissa ei ole kynsisientä tai iho tulehtunut voidaan hoitaa tehokkaasti titaanioikaisulla. Titaanioikaisu on täysin yksilöllinen ja turvallinen oikaisumenetelmä, jossa titaanilanka liimataan kynnen pintaan. Tämä suoristaa kynttä ja kipu ja paine hellittää. Hoito uusitaan 1x päästä ja sen jälkeen uudestaan tarvittaessa.  Sitouminen omahoitoon ja jatkohoitoon ovat paras tae onnistuneelle kynnenoikaisulle. Ensimmäisellä kerralla saadaan yleensä jo kipu pois. Yleensä 3-5 kertaa auttaa jo kynttä suoristumaan, mikäli sitoutuu myös omahoitoon kotona.

Jos sinulla on kynsivallintulehdus, hoida se ensin pois. Voit tulla 30min jalkahoitoon, jossa voidaan kynsi tarkastaa ja puhdistaa ja jatkat tulehduksen hoitamista kotona. Tämän jälkeen voidaan aloittaa tehokas titaanioikaisu hoito sisäänkasvaville kynsille.

Titaanioikaisut tekee Jenni

Titaanioikaisu on hoidon hinta+ 7e/ kynsi. Varaa ensimmäiselle kerralle 60min jalkahoito. 

Yksilölliset orteesit

7 – 15 e jalkahoidon lisäksi

Hieronnat ja hemmottelut

Klassinen hieronta

Kati  tekeeJennilässä klassista hierontaa. Hieronta auttaa  lihaskireyksiin, aineenvaihdunta paranee, turvotus vähenee, lisää nivelten liikkuvuutta, lievittää kipua, rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti, vähentää stressiä sekä on tärkeä osa liikkujan lihashuoltoa. Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan

 • Hieronta 45min 42e.
 • Hieronta 60min 50e. 
 • Hieronta 75min 50e.
 • Hieronta 90min 70e.

 

 • Jalkahoito ja hieronta 90min 85e. Hoitajana Kati
 • Jalkahoito ja hieronta 120min 110 e. Samalla käynnillä saat sekä jalkahoidon, että hieronnan. Hoito toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jalkahoidon ammattilaisena Kati hoitaa ensin jalat kuntoon ja lopuksi saat hieronnan esim. kipeille hartioille, selälle, käsille tai jaloille, mikä sitten on tarpeen.

 

Ayurvedinen kasvo- ja päähieronta

Ayurvedisessa pää- ja kasvohieronnassa käsitellään pään ja kasvojen alueella olevia marmapisteitä kevyesti hieroen. Marmapisteet ovat energiapisteitä, joita on eri puolella kehoa. Pää -ja kasvohieronta voi helpottaa erilaisia jännitystiloja kehossa ja mielessä. Hoito vahvistaa aistien toimintaa, helpottaa päänsärkyä ja rauhoittaa mieltä.

Hoito kestää tunnin, josta ensin 15min ollaan istuen ja loppuaika selin makuulla. Hoidon jälkeen on hyvä ottaa aikaa heräillä rauhassa jatkamaan päivää.

Hoidossa käytetään luonnonmukaista öljyä, joten hiukset ovat hoidon jälkeen erittäin öljyiset. Hiustenpesu kotona: levitä shampoo ensin öljyisiin, kuiviin hiuksiin ja pese pois. Toista pesu normaalisti.

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville. Lapsille ja varttuneemmille suositellaan lyhyempää aikaa. Varaa tähän aika viestitse.

Hoitajana Kati

70e (sis. 24% alv) 75min

Intialainen päähieronta
 • 30 minuutin hierontaan sisältyy  yläselän, käsivarsien, pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja osittain kasvojen hieronta. 35 e (sis. alv 24%)
 • 50 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa tai hierontapöydällä makuulla.Tunnin aikana ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 55 e (sis alv 24%)
Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja. Muista hoidon jälkeen lepo ja nesteytys. Samalle ei päivälle ei suositella suihkua tai saunaa, jotta öljyt saavat vaikuttaa iholla ja kehossa tarvitsemansa ajan.

85 e (sis. alv 24 %), kesto 60 min.

Stress away

Stress away on ”päästä varpaisiin” hoito johon kuuluu ihana rentouttava intialainen päähieronta.

Hoito alkaa lämpöisellä ja puhdistavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään noin tunnin mittainen rentouttava jalkahieronta, joka tehdään Young living sarjan Stress away öljyllä sekä luonnonöljyillä. Jalkahieronnan jälkeen tehdään intialainen päähieronta, jonka aikana viimeistää arjen huolet on hetkeksi heitetty ja lähdet hoitolasta ihanan rentoutuneena. Suosittelemme juomaan jokaisen hoidon myös tämän jälkeen runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat elimistöstä. Hoito laittaa aineenvaihdunnan käyntiin. Rentouttaa täydellisesti. Muista ottaa puhtaat sukat mukaan ja loppupäivä ressittömäksi.

85e (sis. alv 24 %), kesto 90 min.

Bambuhieronta

Bambukeppi hieronta on peräisin Aasiasta ja oli Buddhalaismunkkien tapa poistaa stressiä. Bambuhieronta tehdään hierontapöydällä pehmennetyillä erikokoisilla bambukepeillä mukaillen mukaillen ja rentouttaen lihaksia ja lihaskalvoja. Hieronta edistää nestekiertoa, joten saattaa auttaa myös sellulliittin. Aktivoi myös verenkiertoa. Hieronnassa käydään läpi jalat, selkä, kädet, vatsa, dekoltee ja kasvot, joten se on hyvin kokonaisvaltainen ja rentouttava hoito. Hieronnan jäljeen suositellaan lepoa ja nestettä. Bambuhieronta ei sovellu raskaana oleville.

Bambuhieronta 90min 90e (sis alv 24%)

Pin It on Pinterest