Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin puhelimitse tai lomakkeella. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella kautta tai puhelimitse. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan, kun maksu on suoritettu.

Jalkahoidot

Joulun taikaa Jennilässä

Jouluna saa ja kuuluu helliä myös itseään. Valmistautuminen jouluun aloitetaan itsestä jotta joulupöydässä säilyy kaikilla rauha ja sopu. Jos on pinna kireällä, ja kaipaat itsellesi omaan aikaa ja hetken rentoutumista, tämä hoito tuo sinulle hyvän ja rentoutuneen olon ja kevyemmät jalat ja mielen.

Joulun taikaa hoidossa tehdään terveydenhoidollinen jalkahoito n.45min sekä tämän päälle ihana rentouttava jalkapohjien hieronta eteerisillä öljyillä 45min.  Jalkahoito pitää sisällään jalkakylvyn ja kuorinnan, sekä kovettumien, känsien ja kynsien hoidon ja siistimisen. Jalkahoidon aikana saat kupin kuumaa jouluista teetä, rentoudut joulun tuoksuisessa hoitohuoneessa. Hieronta pitää sisällään ”raindrop hoidosta” tutut öljyt sekä mausteisen jouluöljyn ja hierontatekniikan jalkaterille. Öljyt vaikuttavat sekä kehoon, että mieleen. Öljyillä on tutkittu vaikutus mm.

 • Lihasten rentouttamiseen
 • Tehostaa elimistön puolustusjärjestelmää
 • Edistää ruuansulatusta
 • Tukee verenkierto- ja immuunijärjestelmää
 • Tasapainottaa kehon energiakanavia
 • Lievittää stressiä ja ahdistusta
 • Helpottaa nukahtamista
 • Parantaa henkistä hyvinvointia

Hoitoa ei suositella jos olet raskaana, sinulla on jaloissa sieni-infektio, haavoja tai tulehdus. Hoidon jälkeen on suositeltua ottaa loppupäivä rauhallisesti, juoda paljon sekä säästää suihkussa käynti seuraavaan päivään jotta öljyt saavat kunnolla vaikuttaa. Tämä hoito on myynnissä vain vuoden 2019 loppiaiseen. Varaa aika hoitoon joka vaikuttaa positiivisesti terveyteen ja hyvinvointiin ja tuo joulun fiilistä!

85e (sis. alv 24%) 90min 

 

Täydellinen terveyttä edistävä hoito päästä varpaisiin

Mikä olisikaan parempaa kuin miniloma arjesta sisältäen terveyttä edistävän jalkahoidon, stressiä lievittävän päähieronnan ja rentouttavan vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan lämpöisillä intialaisilla jokikivillä? Jalkahoidossa keskitytään yksilöllisiin tarpeisiin, siistitään kynnet ja hoidetaan iho ja annetaan vinkit jalkojen omahoitoon kotona. Päähieronnasta on apua mm. niska-hartiajännityksiin ja päänsärkyyn. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta rentouttaa, pistää aineenvaihduntaa liikkeelle ja lämpimät kivet kruunaavat tämän miniloman lämmittämällä viluisemmatkin varpaat. Hoidon jälkeen tarjoillaan vielä kuppi terveyttä edistävää teetä tai kahvia, pieni sokeriton herkku ja kýnnet lakataan ekologisella kynsilakalla, jonka saa mukaan kotiin. Hoito on miellyttävä ja sopii hyvin kaikenikäisille.

150 e (sis alv 24 %). Hoito kestää 2 h. Tämä on täydellinen lahja rakkaallesi tai itselle.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää terveyttä edistävän jalkahoidon, kuorinnan ja naamion jaloille. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon. Lopuksi jaloille rentouttava hierontarasvaus. Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

80 e, (sis alv 24 %), 90 min.

Terveyden hoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

 • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
 • Vakiasiakkaan jalkahoito 45 min. 48 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
 • Perusteellinen jalkahoito 60 min. 60e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika.
 • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.
 • Kynsien leikkaus 20min 20e. Mikäli kynsien leikkaus ei syystä tai toisesta onnistu ja kyntesi ovat terveet ja siistit, niin tervetuloa pikaiseen kynsienlaikkaukseen. Ei sisällä kynsien ohentamista, vain leikkauksen ja nopean siistimisen.
 • Palvelutalokäynnit kun asiakkaita useampi sekä veteraanien palvelusetelit 45e.

 

 

Jalkahieronta

40 e (alv 0 %), kesto 45 min.

Kynnenoikaisu podofix jousella
Yksilölliset orteesit

5 – 20 e

Muut hoidot

Klassinen hieronta

Kati tekee Jennilässä klassista hierontaa. Hieronnalla voi ehkäistä vaivoja, laukaista jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronnalla voidaan vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 • Hieronta 60min 49e. 
 • Hieronta 75min 59e.
 • Hieronta 90min 69e.
 • Jalkahoito ja hieronta 90min 80e.
 • Jalkahoito ja hieronta 120min 90e. Samalla käynnillä saat sekä jalkahoidon, että hieronnan. Hoito toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jalkahoidon ammattilaisena Kati hoitaa ensin jalat kuntoon ja lopuksi saat hieronnan esim. kipeille hartioille, selälle, käsille tai jaloille, mikä sitten on tarpeen.

 

Lymfaterapia

Lymfaterapia on kevyttä ja kivutonta, rytmisen pumppaavaa käsittelyä jolla aktivoidaan elimistön imunestejärjestelmän toimintaa. Lymfaterapialla hoidetaan pääsääntöisesti kudoksessa olevaa ylimääräistä, proteiinipitoista nestettä joka hoitamattomana voi aiheuttaa mm. infektioriskin sekä sidekudoksen kovettumisen, fibroosin. Lymfaterapialla saadaan parannettua nestekierron aktivoimisen lisäksi paikallisen alueen verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin esimerkiksi leikkausten ja traumojen jälkeinen mustelmien paraneminen nopeutuu sekä haavan paraneminen nopeutuu ja kiinnikeiden muodostuminen vähenee. Arvesta saadaan lymfaterapian avulla myös pehmeä ja joustava. Lymfaterapia soveltuu myös asiakkaille, joilla on laskimoiden vajaatoiminta. Lymfaterapiahoito muodostuu manuaalisesta käsittelystä, kompressioterapiasta (sidoksista sekä hyvistä tukituotteista) sekä liikeharjoitteista. Lymfaterapia on osin Kela-korvattavaa hoitoa. https://www.kela.fi/lymfaterapia1

Hoito suunnitellaan asiakkaan hoidontarpeen mukaan. Lymfaterapiaan sisältyy tarvittaessa kompressiosidonta sekä mittaukset. Ensimmäisellä hoitokerralla kannattaa varata tunnin hoitoaika. Seuraavat hoitokerrat suunnitellaan yhdessä.

 •  30 min 35 €
 • 45 min 45 €
 • 60 min 55€
 • 75 min 70€
 • 90 min 80 €
 • 105min 100e jalkahoidon ja lymfaterapian yhdistelmähoito
Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on vanha hoitomuoto, joka elvyttää kehon omia parantavia voimavaroja ja tasapainottaa häiriintyneitä elintoimintoja. Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti, ihmisen psyykkiset ja fyysiset tarpeet huomioiden. Hoito on terveyttä ylläpitävää sekä sairauksia ennaltaehkäisevää, samalla rentouttavaa omaa aikaa toisen ihmisen kosketuksesta nauttien. Hoito toteutetaan heijastepisteitä kevyesti hieroen ja painaen ympäri kehoa.

 • 60 min 55 €
 • 90 min 80 €
 • 105min jalkahoidon ja vyöhyketerapian yhdistelmähoito 100e
Intialainen päähieronta
 • 30 minuutin hierontaan sisältyy pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja otsan hieronta. 35 e.
 • 60 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa. Tunnin aikana ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 55 e.
Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja.

75 e (sis. alv 24 %), kesto 60 min.

Stress away

Stress away on vyöketerapeuttinen hoito johon kuuluu ihana rentouttava intialainen päähieronta.

Hoito alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään noin tunnin mittainen vyöhyketerapettinen jalkahoito, jossa käydään läpi erilaisia pisteitä jalasta, hoidetaan suolistoa, aineenvaihduntaa ja yksilöllisesti toivottuja pisteitä Young living sarjan Stress away öljyllä sekä kookosvoiteella. Jalkahieronnan jälkeen vielä puolen tunnin intialainen päähieronta, jonka aikana viimeistää arjen huolet on hetkeksi heitetty ja lähdet hoitolasta ihanan rentoutuneena. Suosittelemme juomaan jokaisen hoidon myös tämän jälkeen runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat elimistöstä. Hoito laittaa aineenvaihdunnan käyntiin. Rentouttaa täydellisesti. 

75 e (sis. alv 24 %), kesto 90 min.

Energiahoito

Energiahoidossa saat nauttia turvallisesta olosta lämpöisten käsien kehdossa. Tule voimaantumaan ja vapautumaan jolloin pääset lähemmäksi todellista itseäsi. Hoidossa käydään läpi keho hellällä kosketuksella. Hoito tehdään vaatteet päällä hierontapöydällä. Hoidon jälkeen olotila voi olla energinen tai voipunut, ota itsellesi loppupäivä aikaa ottaa rauhallisesti 

 • 60min 50e
Kotikäyntilisä 10e

Jos et pääse hoitolaan, tuon hoitolan mukanani luoksesi. Kotona tarvitset jalkahoitoon itsellesi mukavan tuolin. Halutessasi voit etsiä jalkahoitoa varten jalkakylpyvadin (ei välttämätön) sekä pyyhkeen. Kaiken muun tuon mukani ja saat nauttia hoidosta tutussa ympäristössä. Varaathan kotikäynnin soittamalla tai laittamalla viestiä, niin osaan varata tarpeeksi aikaa käynnille.

Pin It on Pinterest