Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin puhelimitse tai lomakkeella. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella kautta tai puhelimitse. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan, kun maksu on suoritettu.

Jalkahoidot

Täydellinen terveyttä edistävä hoito päästä varpaisiin

Mikä olisikaan parempaa kuin miniloma arjesta sisältäen terveyttä edistävän jalkahoidon, stressiä lievittävän päähieronnan ja rentouttavan vyöhyketerapeuttisen jalkahieronnan lämpöisillä intialaisilla jokikivillä? Jalkahoidossa keskitytään yksilöllisiin tarpeisiin, siistitään kynnet ja hoidetaan iho ja annetaan vinkit jalkojen omahoitoon kotona. Päähieronnasta on apua mm. niska-hartiajännityksiin ja päänsärkyyn. Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta rentouttaa, pistää aineenvaihduntaa liikkeelle ja lämpimät kivet kruunaavat tämän miniloman lämmittämällä viluisemmatkin varpaat. Hoidon jälkeen tarjoillaan vielä kuppi terveyttä edistävää teetä tai kahvia, pieni sokeriton herkku ja kýnnet lakataan ekologisella kynsilakalla, jonka saa mukaan kotiin. Hoito on miellyttävä ja sopii hyvin kaikenikäisille.

150 e (sis alv 24 %). Hoito kestää 2 h. Tämä on täydellinen lahja rakkaallesi tai itselle.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää terveyttä edistävän jalkahoidon, kuorinnan ja naamion jaloille. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon. Lopuksi jaloille rentouttava hierontarasvaus. Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

80 e, (sis alv 24 %), 90 min.

Terveyden hoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

 • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
 • Vakiasiakkaan jalkahoito 45 min. 48 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
 • Perusteellinen jalkahoito 60 min. 60e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika.
 • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.
 • Kynsien leikkaus 20min 20e. Mikäli kynsien leikkaus ei syystä tai toisesta onnistu ja kyntesi ovat terveet ja siistit, niin tervetuloa pikaiseen kynsienlaikkaukseen. Ei sisällä kynsien ohentamista, vain leikkauksen ja nopean siistimisen.
 • Palvelutalokäynnit kun asiakkaita useampi sekä veteraanien palvelusetelit 45e.

 

 

Jalkahieronta

40 e (alv 0 %), kesto 45 min.

Kynnenoikaisu podofix jousella
Yksilölliset orteesit

5 – 20 e

Muut hoidot

Klassinen hieronta

Kati tekee Jennilässä klassista hierontaa. Hieronnalla voi ehkäistä vaivoja, laukaista jännitystiloja ja helpottaa kipuja. Hieronnalla voidaan vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

 • Hieronta 60min 49e. 
 • Hieronta 75min 59e.
 • Hieronta 90min 69e.
 • Jalkahoito ja hieronta 90min 80e.
 • Jalkahoito ja hieronta 120min 90e. Samalla käynnillä saat sekä jalkahoidon, että hieronnan. Hoito toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jalkahoidon ammattilaisena Kati hoitaa ensin jalat kuntoon ja lopuksi saat hieronnan esim. kipeille hartioille, selälle, käsille tai jaloille, mikä sitten on tarpeen.

 

Intialainen päähieronta
 • 30 minuutin hierontaan sisältyy pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja otsan hieronta. 35 e.
 • 60 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa. Tunnin aikana ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 55 e.
Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja.

75 e (sis. alv 24 %), kesto 60 min.

Stress away

Stress away on vyöketerapeuttinen hoito johon kuuluu ihana rentouttava intialainen päähieronta.

Hoito alkaa lämpöisellä jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään noin tunnin mittainen vyöhyketerapettinen jalkahoito, jossa käydään läpi erilaisia pisteitä jalasta, hoidetaan suolistoa, aineenvaihduntaa ja yksilöllisesti toivottuja pisteitä Young living sarjan Stress away öljyllä sekä kookosvoiteella. Jalkahieronnan jälkeen vielä puolen tunnin intialainen päähieronta, jonka aikana viimeistää arjen huolet on hetkeksi heitetty ja lähdet hoitolasta ihanan rentoutuneena. Suosittelemme juomaan jokaisen hoidon myös tämän jälkeen runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat elimistöstä. Hoito laittaa aineenvaihdunnan käyntiin. Rentouttaa täydellisesti. 

75 e (sis. alv 24 %), kesto 90 min.

Pin It on Pinterest