Hinnasto

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset tekstiviestillä tai ajanvarauksen kautta. Peruuttamattomasta varauksesta perin koko hoidon hinnan. 

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella tai tekstiviestillä. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin ja on voimassa kun maksu näkyy tilillä. Lahjakortin voimassaoloaika 6kk. 

Keskussairaalan ja terveyskeskuksen palvelusetelit käyvät vain Jennille. Maksuvälineenä käyvät myös e-passi ja eazybreak terveydenhuollon palveluihin (0%alv). Hoidon perässä lukee jos voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä.

Luonnolliset askeleet

Terveydenhoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.  Siihen voi kuulua vaativienkin jalkojen hoidon ja mm. kovettumien poiston, syylän hoidon kuaguloimalla, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus. Myös tarpeen mukaan silikooniortoosit ja kynnenoikaisu. Näistä materiaalimaksu hoidon lisäksi.  Myös hoito-ohjeet kotiin saat joka kerta. Tarvittaessa jalkaterveyttä tukevien liikkeiden omaohjaus. Nivelten jännityksiä helpottava rasvaushieronta. 

Jos tarvitset jatkossa hoitoa säännöllisesti 1-3kk välein, katsotaan sinulle sopiva aika hoidolle 30min/ 35e ja 45min 48e. Nämä ajat saat kun varaat seuraavan ajan valmiiksi lähtiessäsi. 

 • Terveydenhoidollinen jalkahoito 60min 65e. (0%alv)
 • Lisäpalveluna voit ajanvarauksesta tähän lisätä 15/ 30min hieronnan.
 • Kynnenoikaisu 15e
 • Silikooniortoosit 10-20e
 • Syylänhoito kuaguloimalla 10e

Nämä hoidot voit maksaa myös e-passilla tai eazybreakillä.

Jalkaterveyttä tukeva hoito on Valviran hyväksymää terveydenhuollon palvelua, johon kuuluu potilasvakuutus. 

Etsi ajanvarauksesta ”terveydenhoidollinen jalkahoito” ja tule hakemaan helpotusta askeleille luonnollisesti. Hoidoissa käytän ammattikäyttöön tarkoitettua luonnonkosmetiikkaa aseptiikasta tinkimättä. 

Diabeetikon jalkojenhoito

Diabeetikon jalkojen kliininen hoito sisältää ihon ja kynsien turvallisen hoidon ammattilaisen työvälineillä. Diabeetikon jalkojenhoitoon kuuluvat myös sukkien ja kenkien tarkistaminen, joten tulethan hoitoon niillä kengillä joita yleensä käytät. Voit myös ottaa mukaan esim. työkengät, jos haluat arviota niiden sopivuudesta jaloillesi. Mukaan saa kenkäreseptin ja sinun jaloille sopivat kotihoito-ohjeet, joihin kuuluu myös yksilölliset jumppaohjeet.

 • Diabeetikon jalkojenhoito 75min 80e (0%alv)

Nämä hoidot voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä.

 

Jalka-apu konsultaatio
 • Jalka-apu konsultaatio 30min 30e (0%alv)

Voi maksaa e-passilla tai eazybreakilla.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon ihanalla jalkahieronnalla. Loppuun intialainen päähieronta  peiton alla rentoutuen, kruunaa tämän hoidon.  Suosituin lahjakorttihoito jalkojenhoidon lisäksi <3

 • Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin 85 e,  90 min 
Lämpöhoivaa päästä varpaisiin

Ihana hoito joka lämmittää mieltä ja kehoa. Tämä ihana ja täysrentouttava hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon johon kuuluu kynsien ja ihon siistiminen, sinulle jolla jalat on kohtuullisen hyvässä kunnossa. Jalkojenhoidon jälkeen saat matkata minilomalle  haluamaasi kohteeseen lämpöisen painavan peiton alla, ihanan tunnelman ja musiikin viedessä sinut arjen harmaudesta lämpöisten käsien ja kuumakivihieronnan avulla rentoutuneeseen euforiseen tilaan. Kuumakivillä hierotaan jalat polvista varpaisiin ja päähieronnassa myös käsitellään kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä.

Hoidossa käytän shiatsun, vyöhyketerapian ja monilla kursseilla ja opiskeluissa opittuja ja kerättyjä taitoja, jotka olen paketoinut kaikella rakkaudella tähän kokonaisuuteen. Hoitoon saat valita luonnollisen eteerisen tuoksun halutessasi.

Tämä hoito on luxusta viluisille varpaille ja stressaantuneelle kropalle. Tässä hoidossa voit jättää osan murheista tälle minireissulle.

 • Lämpöhoivaa päästä varpaisiin 100e  90min
Footbic jalkajumppa

Pienryhmälle jalkajumppaa ja liikettä niveliin. Tulossa kun Jenni saa oman polvensa jumpattua kuntoon. Tämä mahdollista tilata myös työpaikalle tai vaikka pikkujouluihin terveellisempänä ohjelmanumerona!

Hieronnat ja hemmottelut

Muut hoidot

Teen jalkojenhoidon lisäksi rentouttavia hoitoja, mutta tällä erää vain jos koet tarpeen tulla juuri minulle muihin hemmotteleviin hoitoihin. Jos laitat viestiä minulle 045-2682579, niin etsitään sopiva aika näihin hoitoihin. Olen ne ajanvarauksestani toistaiseksi poistanut, ei siksi etten haluaisi niitä tehdä, vaan haluan keskittyä jalkaterveyden ammattitaidon kehittämiseen entistä enemmän. 

 • Raindrop 60min 85e
 • Stress away 90min 85e
 • Päähieronta 30/ 50min 35e/ 55e
 • Jalkojenhieronta/ alaraajahieronta 30/ 45/ 60min 
 • Jalkahoito eteerisillä öljyillä 75min / 90e

 

Virkistysilta

Ilta ystävien tai työporukan kanssa? Meiltä saatte Kuokkalan Hoidosta rentouttavan hoitopaketin johon kuuluu toiveiden mukaan esim. jalkajumppa, ohjattu kasvojenhoitohetki, DIY tuotteet ja ohjeet jalkojenhoitoon/ kasvohoitoon, päähieronnat, muut hieronnat ja hoidot sekä saunailta.

Kuokkalan Hoidon tiloista voit vuokrata pelkän saunatilan tai kysyä halutessasi siihen teidän ryhmälle sopivaa hoitopakettia.

Soita 045664156 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu.hoito@gmail.com

Pin It on Pinterest