Hinnasto

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin tekstiviestillä tai ajanvarauksen kautta. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitan täyden  hoidon hinnan.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella tai tekstiviestillä. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin ja on voimassa kun maksu näkyy tilillä.

Keskussairaalan ja terveyskeskuksen palvelusetelit käyvät vain Jennille. Maksuvälineenä käyvät e-passi Jennin jalkahoitoihin ja hierontaan (ei päähieronta ja raindrop) sekä eazybreak. Hoidon perässä lukee jos voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä.

Luonnolliset askeleet

Terveydenhoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

  • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
  • Jalkahoito 45 min. 48 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
  • Terveydenhoidollinen jalkahoito 60 min. 60e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika. Tämä on kaikista suosituin palvelumme myös lahjakorttina.
  • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.

Nämä hoidot voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon ihanalla jalkahieronnalla. Intialainen päähieronta  peiton alla rentoutuen, kruunaa tämän hoidon.  Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

85 e,  90 min

Lämpöhoivaa päästä varpaisiin

Ihana hoito joka lämmittää mieltä ja kehoa. Tämä ihana ja täysrentouttava hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon johon kuuluu kynsien ja ihon siistiminen, sinulle jolla jalat on kohtuullisen hyvässä kunnossa. Jalkojenhoidon jälkeen saat matkata minilomalle  haluamaasi kohteeseen lämpöisen painavan peiton alla, ihanan tunnelman ja musiikin viedessä sinut arjen harmaudesta lämpöisten käsien ja kuumakivihieronnan avulla rentoutuneeseen euforiseen tilaan. Kuumakivillä hierotaan jalat polvista varpaisiin ja päähieronnassa myös käsitellään kasvot lämpöisillä kivillä ja öljyllä.

Hoidossa käytän shiatsun, vyöhyketerapian ja monilla kursseilla ja opiskeluissa opittuja ja kerättyjä taitoja, jotka olen paketoinut kaikella rakkaudella tähän kokonaisuuteen. Hoitoon saat valita luonnollisen eteerisen tuoksun halutessasi.

Tämä hoito on luxusta viluisille varpaille ja stressaantuneelle kropalle. Jennin hoidossa voit jättää osan murheista tälle minireissulle.

100e  90min

Jalkahieronta

Jalkahieronta aloitetaan puhdistavalla jalkakylvyllä. Rentouttava ja terveyttä ylläpitävä jalkahieronta tehdään hoitotuolissa puoli-istuvassa asennossa. Hoito tehdään varpaista polviin saakka. Helpottaa lihaskireyksiä, lisää aineenvaihduntaa ja rentouttaa. Halutessa voidaan jalkahierontaan yhdistää kuumakivet lämmittämään viluisia varpaita ja rentouttamaan lihaksia. 40 e 45 min.

Alaraajahieronta helpottaa lihaskireyksiä ja rentouttaa väsyneet jalat. Hierontaan kuuluu jalkaterien, pohkeiden, säärien, reisien ja pakaran alueen hieronta. Hieronta on osa jalkaterapian opintojen harjoitteluja, joten teen sen harjoitteluhintaan. 50e  kesto noin 90min

Voit maksaa e-passilla tai eazybreakilla

 

 

 

Viluvarpaan Jalkahieronta

55 e kesto 50 min

Jalkahoito eteerisillä öljyillä

Hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon, jossa iho ja kynnet hoidetaan siistiksi. Saat yksilöllisen hoidon ja kotihoito-ohjeet sinun jalkojesi parhaaksi. Hoidon jälkeen rentoudut mukavasti puoli-istuvassa asennossa rauhallisen musiikin viedessä sinut rentoutuneeseen tilaan. Hieronnassa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä, raindrop tekniikkaa ja lempeitä hieronta otteita. Öljyt vaikuttavat ihon kautta soluihin vähentäen  stressiä ja ahdistusta, rentouttaen lihaksia ja mieltä, tukee verenkiertoa ja  immuunijärjestelmä sekä vapauttaa tunnelukkoja.

80e (alv 0 %), kesto 75 min.

Sisäänkasvat kynnet- titaanioikaisu

Sisäänkasvavat kynnet, joissa ei ole kynsisientä tai iho tulehtunut voidaan hoitaa tehokkaasti titaanioikaisulla. Titaanioikaisu on täysin yksilöllinen ja turvallinen oikaisumenetelmä, jossa titaanilanka liimataan kynnen pintaan. Tämä suoristaa kynttä ja kipu ja paine hellittää. Hoito uusitaan 1x päästä ja sen jälkeen uudestaan tarvittaessa.  Sitouminen omahoitoon ja jatkohoitoon ovat paras tae onnistuneelle kynnenoikaisulle. Ensimmäisellä kerralla saadaan yleensä jo kipu pois. Yleensä 3-5 kertaa auttaa jo kynttä suoristumaan, mikäli sitoutuu myös omahoitoon kotona.

Jos sinulla on kynsivallintulehdus, hoida se ensin pois. Voit tulla 30min jalkahoitoon, jossa voidaan kynsi tarkastaa ja puhdistaa ja jatkat tulehduksen hoitamista kotona. Tämän jälkeen voidaan aloittaa tehokas titaanioikaisu hoito sisäänkasvaville kynsille.

Titaanioikaisut tekee Jenni

Titaanioikaisu on hoidon hinta+ 7e/ kynsi. Varaa ensimmäiselle kerralle 60min jalkahoito.

Voi maksaa myös e-passilla tai eazybreakillä.

Yksilölliset orteesit

7 – 15 e jalkahoidon lisäksi

Hieronnat ja hemmottelut

Intialainen päähieronta
  • 30 minuutin hierontaan sisältyy  yläselän, käsivarsien, pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja osittain kasvojen hieronta. 35 e 
  • 50 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa. Tässä hoidossa ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 55 e 
  • Voit myös varata minipäähieronnan jalkahoitojen yhteyteen lisäpalveluna hieman edullisemmin. 
Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja. Muista hoidon jälkeen lepo ja nesteytys. Samalle ei päivälle ei suositella suihkua tai saunaa, jotta öljyt saavat vaikuttaa iholla ja kehossa tarvitsemansa ajan.

85 e kesto 60 min.

Stress away

Stress away on ”päästä varpaisiin” hoito johon kuuluu ihana rentouttava intialainen päähieronta.

Hoito alkaa lämpöisellä ja puhdistavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään noin tunnin mittainen rentouttava jalkahieronta, joka tehdään Young living sarjan Stress away öljyllä sekä luonnonöljyillä. Jalkahieronnan jälkeen tehdään intialainen päähieronta, jonka aikana viimeistää arjen huolet on hetkeksi heitetty ja lähdet hoitolasta ihanan rentoutuneena. Suositeltua on juoda jokaisen hoidon myös tämän jälkeen runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat elimistöstä. Hoito laittaa aineenvaihdunnan käyntiin. Rentouttaa täydellisesti. Muista ottaa puhtaat sukat mukaan ja varata loppupäivä stressittömäksi.

85e kesto 90 min.

Muut hoidot

Muiden yrittäjien hoidot löydät ajanvarauskalenterista ja lahjakortit näihin muihin hoitoihin saat tilattua joko asiakaspalvelu.hoito@gmail.com tai tekstiviestillä 045-6641565

Kati tekee klassista hierontaa, jalkahoitoja, bambuhierontaa, ayurvedista pää- ja kasvohierontaa, access bars hoitoa…. Katille käy e-passi, eazybreak ja smartum maksuvälineenä osaan hoitoja. Katin yrityksen löydät näistä sovelluksista nimellä Pisara Taikaa.

Veeralta saa mm. kosmetologin palvelut, meikkausta ja maskeerausta, sekä kosmetiikkaneuvontaa..

 

Virkistysilta

Ilta ystävien tai työporukan kanssa? Meiltä valmis ohjelmapaketti johon kuuluu jalkajumppa, ohjattu kasvojenhoitohetki, DIY tuotteet ja ohjeet jalkojenhoitoon, mini päähieronnat sekä saunailta. Jos sinulla on valmis saunatila tai paikka, tuomme itsemme ja tarvikkeet paikalle. Kauttamme saat myös koko paketin ja tämä tapahtuu yhteistyökumppanimme Survo-Korpelan saunalla, jonka lämmitämme teille valmiiksi. Kysy aikataulua ja hintaa sinun toiveiden mukaan. 

Pin It on Pinterest