Hinnasto

Hinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset tekstiviestillä 0452682579  tai ajanvarauksen kautta. Peruuttamattomasta varauksesta perin koko hoidon hinnan.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella tai tekstiviestillä. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin ja on voimassa kun maksu näkyy tilillä. Lahjakortin voimassaoloaika 6kk.

Mikäli haluat avoimen lahjakortin kaikkiin Kuokkalan Hoidon palveluihin, tilaa se täältä http://www.kuokkalanhoito.fi

Keskussairaalan ja terveyskeskuksen palvelusetelit käyvät vain Jennille. Maksuvälineenä käyvät myös e-passi ja eazybreak terveydenhuollon palveluihin (0%alv). Hoidon perässä lukee jos voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä. Uutena 2022 smartum käy jalkahierontaan ja alaraajahierontaan.

JALKAHOITOJA JA JALKATERVEYTTÄ

Terveydenhoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.  Siihen voi kuulua vaativienkin jalkojen hoidon ja mm. kovettumien poiston,  känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus. Myös tarpeen mukaan valmistetaan yksilölliset silikooniortoosit. Tarvittaessa jalkaterveyttä tukevien liikkeiden omaohjaus. Nivelten jännityksiä helpottava rasvaushieronta. Hoidossa keskitytään jaloissa  ensisijaiseen olevaan ongelmaan ja sen poistamiseen. Jos ongelmana on väsyneet jalat ja rentoutumisen tarve, keskitytään siihen. Tämän hoidon voit varata aina kun et tiedä mitä oikein olisit vailla, saat varmasti helpotusta kyseiseen ongelmaan.

  • Terveydenhoidollinen jalkahoito 60min 65e. (0%alv)
  • Silikooniortoosit 10-20e

Nämä hoidot voit maksaa myös e-passilla.

Jalkaterveyttä tukeva hoito on Valviran hyväksymää terveydenhuollon palvelua, johon kuuluu potilasvakuutus.

Etsi ajanvarauksesta ”terveydenhoidollinen jalkahoito (Jenni)” ja tule hakemaan helpotusta askeleille luonnollisesti. Hoidoissa käytän hajusteettomia tuotteita tai luonnonkosmetiikkaa ilman hajusteita.

Syylän hoito

Kuagulointi uusitaan 1-2kk välein. Noin viidellä hoitokerralla ollaan saatu hyviä hoitotuloksia myös syyliin, joihin muut keinot eivät ole auttaneet.  Tämä voidaan tehdä myös jalkahoidon yhteydessä, mutta jos haluat pelkkien syylien hoidon varaa aika erikseen. En tee kuagulointia raskaana oleville, alle 12v lapsille, enkä diabeetikoille joilla riskiluokka 2-3.

Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, kaoguloituminen on kemiallinen prosessi.
Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas hoitomuoto. Olen tehnyt kuagulointeja 6 vuoden ajan.

Syylän hoito kuaguloimalla voidaan tehdä jalkahoidon yhteydessä ilman eri veloitusta.  Varaa terveydenhoidollinen jalkahoito 60min. Jatkokäynnit voivat olla lyhyempiä 30-45min hoitoja.

Verrutop hoidon vaikuttavana aineena on NitriZinc Complex, joka on liuos orgaanisia happoja ja epäorgaanisia happoja. Verrutop on CE-merkitty luokan I lääkinnällinen hoito. Verrutop koulutuksen olen käynyt vuonna 2015 ja ottanut hoidon 2023 hoitoihini. 

 

 

 

Kynnenoikaisu titaanijousella tai jousioikaisulla

Titaanioikaisu sisäänkasvaneen kynnen hoitoon on tehokas ja turvallinen vaihtoehto. Kynsi siistitään, iho puhdistetaan ja kynnen päälle liimataan titaanilanka joka nostaa kynttä kynsipatjasta ja paine ja kipu helpottavat. Kynnen alle laitetaan eristenauha, jota voit myös kotona vaihtaa ja laittaa. Kynnenoikaisun ensimmäisellä kerralla tarkastetaan myös kengät, joten otathan mukaan ne kengät jota yleisimmin käytät töissä ja vapaa-ajalla.

Kynnenoikaisun voi tehdä jos iho ei ole tulehtunut. Titaanioikaisu kannattaa tehdä jos kynsi painaa ihoon toistuvasti, eikä sopivampien kenkien vaihto helpota kipua. Titaanioikaisu ei estä normaalia arkielämää, vaan uimassa ja saunassa voi käydä myös hoidon aikana.

Titaanioikaisu uusitaan noin viiden viikon kuluttua ja arvioidaan jatkohoidon tarvetta. Yleensä kolmella hoitokerralla saadaan hyvä tulos, mikäli jaksaa motivoitua omahoitoon. Omahoito- ohjeet kirjallisena mukaan.

Kynnenoikaisu +5e per kynsi hoidon hintaan. 

 

Diabeetikon jalkojenhoito

Diabeetikon jalkojen kliininen hoito sisältää ihon ja kynsien turvallisen hoidon ammattilaisen työvälineillä. Diabeetikon jalkojenhoitoon kuuluvat myös sukkien ja kenkien tarkistaminen, joten tulethan hoitoon niillä kengillä joita yleensä käytät. Voit myös ottaa mukaan esim. työkengät, jos haluat arviota niiden sopivuudesta jaloillesi. Mukaan saa kenkäreseptin ja sinun jaloille sopivat kotihoito-ohjeet. 

  • Terveydenhoidollinen jalkahoito (lisäpalveluna diabeetikon riskijalkatutkimus) (0%alv)

Nämä hoidot voit maksaa e-passilla tai eazybreakillä.

 

Jalkaterapia opiskelijatyönä
  • Jalkaterapia opiskelijatyönä 50 min 55e (0%alv)

Voi maksaa e-passilla tai eazybreakilla.

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 75 minuutin hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon ihanalla jalkahieronnalla. Loppuun intialainen päähieronta  peiton alla rentoutuen, kruunaa tämän hoidon.  Suosituin lahjakorttihoito jalkojenhoidon lisäksi <3

  • Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin 85 e,  75 min 
Jalkahieronta

Alaraajahieronta

Varpaista alaselkään asti ulottuva jalkojen lihaskireyksiä helpottava ja aineenvaihduntaa lisäävä hieronta. Tarpeen mukaan ryhdin tarkastus ja jalkojen tutkiminen. 60 min 55e

Jalkahieronta

Varpaista polviin saakka ulottuva hieronta puoli-istuvassa asennossa rentouttaa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksiä. Erityisesti jalkaterän hieronta helpottaa kokonaisvaltaisesti, koska jalkaterästä löytyy paljon heijasteita kehoon. 45min 40e

Hieronnat ja hemmottelut

Muut hoidot

 

  • Intialainen päähieronta 30min 35e

 

Virkistysilta

Ilta ystävien tai työporukan kanssa? Meiltä saatte Kuokkalan Hoidosta rentouttavan hoitopaketin johon kuuluu toiveiden mukaan esim. jalkajumppa, DIY tuotteet ja ohjattu jalkojenhoitohetki, päähieronnat, muut hieronnat ja hoidot sekä saunailta.

Kuokkalan Hoidon tiloista voit vuokrata pelkän saunatilan tai kysyä halutessasi siihen teidän ryhmälle sopivaa hoitopakettia.

Soita 045664156 tai laita sähköpostia asiakaspalvelu.hoito@gmail.com

Varaa aika hoitoon

Varatun ajan voit perua tekstiviestillä. Ethän pahastu, jos emme vastaa puhelimeen. Asiakashoidon aikana haluamme keskittyä läsnä olevaan asiakkaaseen. Varaa aika alla näkyvän ajanvarauksen kautta. Muissa asioissa voit jättää toiveen varauksen ajankohdasta myös tekstiviestillä. Vastaamme mahdollisimman pian.

Pin It on Pinterest