Jennilän palveluhinnasto

Jennilän palveluhinnasto voimassa toistaiseksi. Peruutukset 24 h aikaisemmin puhelimitse tai lomakkeella. Peruuttamattomasta tai samana päivänä perutusta ajasta veloitamme 50 % hoidon hinnasta.

Lahjakorttitilauksen voit jättää lomakkeella kautta, verkkokaupasta tai soittamalla. Saat paluuviestinä ohjeet ja tilitiedot lahjakortin maksua varten. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiin tai kirjepostina, kun maksu on suoritettu.

Jalkahoidot

Terveyden hoidollinen jalkahoito

Yksilöllinen hoito suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden sekä käytettävissä olevan ajan mukaan. Siihen voi kuulua mm. kovettumien poiston, syylän hoidon, känsän poiston ja kevennys, kynsien siistiminen ja leikkaus, paksuuntuneiden kynsien ohennus.

 • Pikajalkahoito 30 min. 35 e. Täsmähoito yhden vaivan hoitoon tai säännöllisesti (2 kk välein) hoidossa käyvälle.
 • Jalkahoito 45 min. 48 e. Käymällä säännöllisesti jalkahoidossa hoidon tarve yleensä jaloissa vähenee ja käytettävää aikaa hoitoon menee vähemmän.
 • Perusteellinen jalkahoito 60 min. 60e. Varaa tämä jos et ole varma mitä tarvitset ja tulet ensimmäistä kertaa. Jatkossa voidaan sopia sinun jaloillesi sopiva aika. Tämä on kaikista suosituin palvelumme myös lahjakorttina.
 • Pitkä jalkahoito  90 min. 75 e. Tähän kuuluu pitkä hieronta jalkahoidon päätteeksi ja pääset rentoutumaan lämpöisten vilttien alla tunnelmallisessa ympäristössä.
 • Kotikäynnit 70e,  (Jenni tekee) Jyväskylän alueella (ei Tikkakoski ja Korpilahti)

 

 

Hoivaa ja hyvinvointia päästä varpaisiin

Ihana 90 minuutin hoito sisältää luonnonmukaisen kuorinnan ja terveydenhoidollisen jalkahoidon ihanalla jalkahieronnalla ja ilmojen ollessa viileät kuumakivet lämmittävät samalla jalkoja. Intialainen päähieronta lämpöisten peittojen alla rentoutuen kruunaa tämän hoidon.  Suosittu ja tykätty hoito sopii hyvin lahjakorttihoidoksi <3

85 e, (sis alv 0 %), 90 min.

Jalkahieronta

40 e (alv 0 %), kesto 45 min.

Jalkahoito eteerisillä öljyillä

Hoito sisältää terveydenhoidollisen jalkahoidon, jossa iho ja kynnet hoidetaan siistiksi. Saat yksilöllisen hoidon ja kotihoito-ohjeet sinun jalkojesi parhaaksi. Hoidon jälkeen rentoudut mukavasti puoli-istuvassa asennossa rauhallisen musiikin viedessä sinut rentoutuneeseen tilaan. Hieronnassa käytetään puhtaita eteerisiä öljyjä, raindrop tekniikkaa ja lempeitä hieronta otteita. Öljyt vaikuttavat ihon kautta soluihin vähentäen  stressiä ja ahdistusta, rentouttaen lihaksia ja mieltä, tukee verenkiertoa ja  immuunijärjestelmä sekä vapauttaa tunnelukkoja.

80e (alv 0 %), kesto 75 min.

Sisäänkasvat kynnet- titaanioikaisu

Sisäänkasvavat kynnet, joissa ei ole kynsisientä tai iho tulehtunut voidaan hoitaa tehokkaasti titaanioikaisulla. Titaanioikaisu on täysin yksilöllinen ja turvallinen oikaisumenetelmä, jossa titaanilanka liimataan kynnen pintaan. Tämä suoristaa kynttä ja kipu ja paine hellittää. Hoito uusitaan 1x päästä ja sen jälkeen uudestaan tarvittaessa.  Sitouminen omahoitoon ja jatkohoitoon ovat paras tae onnistuneelle kynnenoikaisulle. Ensimmäisellä kerralla saadaan yleensä jo kipu pois. Yleensä 3-5 kertaa auttaa jo kynttä suoristumaan, mikäli sitoutuu myös omahoitoon kotona.

Jos sinulla on kynsivallintulehdus, hoida se ensin pois. Voit tulla 30min jalkahoitoon, jossa voidaan kynsi tarkastaa ja puhdistaa ja jatkat tulehduksen hoitamista kotona. Tämän jälkeen voidaan aloittaa tehokas titaanioikaisu hoito sisäänkasvaville kynsille.

Titaanioikaisut tekee Jenni

Yksilölliset orteesit

5 – 15 e jalkahoidon lisäksi

Muut hoidot

Klassinen hieronta

Kati ja Tiina tekevät Jennilässä klassista hierontaa. Hieronta auttaa  lihaskireyksiin, aineenvaihdunta paranee, turvotus vähenee, lisää nivelten liikkuvuutta, lievittää kipua, rentouttaa sekä fyysisesti että psyykkisesti, vähentää stressiä sekä on tärkeä osa liikkujan lihashuoltoa. Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan

 • Hieronta 45min 40e.
 • Hieronta 60min 49e. 
 • Hieronta 75min 59e.
 • Hieronta 90min 69e.

 

 • Jalkahoito ja hieronta 90min 85e. Hoitajana Kati
 • Jalkahoito ja hieronta 120min 110 e. Samalla käynnillä saat sekä jalkahoidon, että hieronnan. Hoito toteutetaan yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Jalkahoidon ammattilaisena Kati hoitaa ensin jalat kuntoon ja lopuksi saat hieronnan esim. kipeille hartioille, selälle, käsille tai jaloille, mikä sitten on tarpeen.

 

Access bar

Access Bars hoidossa käsitellään pään alueella sijaitsevat 32 pistettä, joihin on varastoitunut ajatuksia, tunteita, uskomuksia ja pohdintoja joita olet itseesi kerännyt elämäsi aikana. Hoito tehdään pisteitä kevyesti koskemalla tai painamalla. Access Bars on hyvin rentouttava ja vapauttava hoito. Hoidon avulla opit tuntemaan ja ymmärtämään itseäsi ja elämääsi paremmin. Vähintäänkin tunnet saaneesi pitkän ja syvästi rentouttavan päähieronnan.

60min 60e ( sis. alv 24%)

Hoitajana Tiina

Intialainen päähieronta
 • 30 minuutin hierontaan sisältyy  yläselän, käsivarsien, pään, niskan, korvien, kallonpohjan ja osittain kasvojen hieronta. 35 e (sis. alv 24%)
 • 50 minuutin hierontaan sisältyy yläselän, käsivarsien, niskan, kallonpohjan, pään ja korvien hieronta. Hoito tehdään puoli-istuvassa asennossa mukavassa hoitotuolissa tai hierontapöydällä makuulla.Tunnin aikana ehtii hyvin rentoutua, unohtaa arjen askareet ja ottaa vaikka päiväunet. Hoidon jälkeen suositellaan rauhallista loppupäivää ja veden nauttimasta. 55 e (sis alv 24%)
Raindrop -hoito

Raindrop on ihanan rauhallinen hetki, jossa kehomme vastaanottaa luonnon puhtaita ainesosia aidoista puhtaista eteerisistä öljyistä. Hoito on saanut nimensä siitä, että öljypisarat pudotetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidon aikana jalkapohjiin ja selkärankaan pudotetaan ja levitetään erilaisilla tekniikoilla noin 80 tippaa yhdeksää terapeuttislaatuista eteeristä öljyä. Raindrop -hoito voi mm. korjata selkärangan virheasentoja, lisätä selkärangan liikkuvuutta, vähentää stressiä ja ahdistusta, rentouttaa lihaksia ja mieltä, tukea verenkiertoa, tukea immuunijärjestelmä, vapauttaa tunnelukkoja. Muista hoidon jälkeen lepo ja nesteytys. Samalle ei päivälle ei suositella suihkua tai saunaa, jotta öljyt saavat vaikuttaa iholla ja kehossa tarvitsemansa ajan.

85 e (sis. alv 24 %), kesto 60 min.

Stress away

Stress away on ”päästä varpaisiin” hoito johon kuuluu ihana rentouttava intialainen päähieronta.

Hoito alkaa lämpöisellä ja puhdistavalla jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään noin tunnin mittainen rentouttava jalkahieronta, joka tehdään Young living sarjan Stress away öljyllä sekä luonnonöljyillä. Jalkahieronnan jälkeen tehdään intialainen päähieronta, jonka aikana viimeistää arjen huolet on hetkeksi heitetty ja lähdet hoitolasta ihanan rentoutuneena. Suosittelemme juomaan jokaisen hoidon myös tämän jälkeen runsaasti vettä jotta kuona-aineet poistuvat elimistöstä. Hoito laittaa aineenvaihdunnan käyntiin. Rentouttaa täydellisesti. Muista ottaa puhtaat sukat mukaan ja loppupäivä ressittömäksi.

85e (sis. alv 24 %), kesto 90 min.

Bambuhieronta

Bambukeppi hieronta on peräisin Aasiasta ja oli Buddhalaismunkkien tapa poistaa stressiä. Bambuhieronta tehdään hierontapöydällä pehmennetyillä erikokoisilla bambukepeillä mukaillen mukaillen ja rentouttaen lihaksia ja lihaskalvoja. Hieronta edistää nestekiertoa, joten saattaa auttaa myös sellulliittin. Aktivoi myös verenkiertoa. Hieronnassa käydään läpi jalat, selkä, kädet, vatsa, dekoltee ja kasvot, joten se on hyvin kokonaisvaltainen ja rentouttava hoito. Hieronnan jäljeen suositellaan lepoa ja nestettä. Bambuhieronta ei sovellu raskaana oleville.

Bambuhieronta 90min 90e (sis alv 24%)

Gua sha

Gua Sha hieronta on perinteinen kiinalainen hoitomuoto. Hoito tehdään ”kampaamalla”, raapimalla ja painelemalla ihoa erilaisilla Gua Sha kammoilla ja lastoilla. Hoidolla voidaan helpottaa niska-hartiaseudun jännityksiä, päänsärkyä, migreeniä, erilaisia kiputiloja. Hoito on miellyttävä ja rentouttava. Käsittely on kivuton huolimatta jäljistä joita GuaShauksen jälkeen voi iholle tulla.

30min 30e (sis. alv 24%)

Hoitajana Tiina

Selkeyttä mielelle- rentoutus

Selkeyttä mielelle – rentoutushoito pitää sisällään ohjatun rentoutuksen / meditaation sekä hengitysharjoituksen. Rentoutukseen sisältyy ihana päänhieronta. Rentoutushetki tehdään hoitopöydällä sinulle mukavassa asennossa. Hoidon jälkeen olosi on levännyt ja rauhallinen. Mielesi on tyhjentynyt kaikesta ylimääräisestä ja voit oivaltaa ja löytää vastauksia mieleesi jääneisiin asioihin.

30 min 35e (sis. alv 24%)

Hoitajana Tiina

Pin It on Pinterest